Любовният живот на тези 4 зодии излиза от дупка през май 2023


Любовният живот на тези 4 зодии излиза от дупка през май 2023
Снимка: iStock

Месец май ще извади от дупката любовния живот на 4 зодиакални знака, за които последните месеци бяха много трудни в емоционален план.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят  пари през май 2023

РАК

Вие най-накрая ще успеете да усетите свободата да бъдете обичани и да обичате с цялото си сърце. През последните няколко месеца се появи огромна пропаст в отношенията на обвързаните представители на зодия Рак. Имахте чувството, че колко повече се опитвате да оправите отношенията си с партньора, толкова по-зле става. Този труден комуникационен период приключва през май и сега ще успеете да изгладите всички недоразумения. Необвързаните представители на зодията е твърде възможно да срещнат своята половинка, която ще им донесе нужното спокойствие и обич.

Вижте още: Внимание! Май месец е кармичен за тези 2 зодии

КОЗИРОГ

Месец април беше много тежък в емоционален план, тъй като трябваше да се сблъскате с много от страховете си. Стари рани, които смятахте, че вече са в миналото, ви напомниха отново за себе си. Май месец ви носи необходимото спокойствие и отговори защо трябваше да преминете през този труден период. Ако сте успели да вземете уроците си през април, то май месец ще е изпълнен с щастливи събития в личния ви живот.

СТРЕЛЕЦ

Невидимата ръка на съдбата ще нареди всичко през май, за да направите един голям скок в романтичния си живот. Време е да свалите маските, за да може да се обичате истински. Любовта не вирее в страх! Кажете всичко онова, което ви задушава в отношенията и ще бъдете изненадани от развитието на събитията.

Вижте още: Любовен месечен хороскоп за май 2023

СКОРПИОН

Любовта не винаги е драма и ревност. Ако сте успели да вземете този урок, то през месец май Вселената ще ви дари с любов във всеки аспект на живота. Излизате от голяма емоционална криза, стига самите вие да не сте се настанили толкова добре в нея, че да пожелаете да си останете в нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама