Внимание! Май месец е кармичен за тези 2 зодии


Внимание! Май месец е кармичен за тези 2 зодии
Снимка: iStock

За 2 зодии май месец ще бъде кармичен период. Ако се спъвате и блъскате в различни предмети, ако изгубите или намерите пари, бъдете сигурни, че Вселената ви почуква по рамото и сега е моментът да направи кратка ревизия на живота ви, за да ви върне дължимото и да ви вземе онова, което не беше за вас. 

Вижте още: Ретроградният Меркурий носи пари и любов на тези 3 зодии

Ето кои зодии влизат в училището на кармата през месец май:

КОЗИРОГ

Козирози не се притеснявайте, кармата не винаги означава шамари от живота, понякога може и да гали. Точно това се случва и с вас. Всички връзки, които създавате през месец май ще са кармични. Много възможно е да срещнете сродната си душа. Не се учудвайте, ако се създате много бързо ново приятелство с човек, когото не сте познавали, но имате усещането, че сте били цял живот заедно. Души, които носят обща с вашата съдба влизат рязко в живота ви. Стари приятелства, които са били лицемерни остават в миналото, стига да сте взели нужните уроци.

Вижте още: Класация на най-трудните за обичане зодии

ЛЪВ

Човек никога не трябва да се ядосва за изгубени пари, защото животът ги връща тогава, когато са ни най-необхдими. Този урок ще разберат през месец май представителите на зодия Лъв. През целия май ще сте ангажирани с финансови въпроси. Ако дължите пари на някой е препоръчително още в началото на месеца да ги върнете, защото в противен случай Вселената ще намери начин да си ги вземе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама