Ретроградният Меркурий от 21 април носи пари и любов на тези 3 зодии


Ретроградният Меркурий от 21 април носи пари и любов на тези 3 зодии
Снимка: iStock

На 21 април Меркурий отново става ретрограден в знака Телец. Така ще се задържи до 14 май. Планетата на мисълта и комуникацията ще направи всичко възможно да обърка живота ни и да ни заведе на екскурзия до ръба на нервите ни. Всъщност може да успеем да извлечем няколко добри урока от него.

Вижте още: Класация на най-трудните за обичане зодии

За 3 зодии обаче тези 3 седмици ще са от най-силните им периоди в живота.

ОВЕН

Изпитвате силен прилив на енергия още в първия ден от ретроградния Меркурий на 21 април 2023 г и това не е никак случайно. Пред вас се откриват страхотни възможности за повишение в службата и за завършване на проекти, които дълго сте отлагали. В този период е твърде възможно да осъзнаете, че искате в личен план нещата да се задълбочат.

ЛЪВ

Идеята за ретрограден Меркурий е шега за вас. Никога не сте вярвали в това и не ви пука какви гигантски заплашителни неща се очаква да дойдат. Това, което не осъзнавате, е, че от 21 април 2023 ще попаднете направо в лапите на тази планета, а тя ще сложи на колене не вас, а половинката ви. Точно така, обвързаните е много вероятно да получат предложение за брак, а необвързаните да срещнат своята сродна душа. Това е период, в който може да получите неочакван бонус в службата или постоянно да намирате пари на улицата.

Вижте още: На тази зодия съдбата е отредила безкрайно щастие

РИБИ

В последните няколко месеца се бяхте превърнали в абсолютни истерици и неврастеници, но ретроградният Меркурий внася ударна доза хармония в живота. Необвързаните представители на зодията ще срещнат много подходящ кандидат, който да отговаря на взискателните им желания, а обвързаните ще изтрезнеят от всички съмнения, които са ги налегнали и ще видят ясно колко всеотдаен партньор имат до себе си. В работата може да очаквате повишение или поне увеличение на заплатата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама