Ето кои двойки зодии имат най-щастлив брак


Ето кои двойки зодии имат най-щастлив брак
Снимка: iStock/Guliver

Да се ​​омъжите за любовта на живота си съвсем не е гаранция за щастлив брак. В астрологията някои зодиакални знаци може да имат отлични партньорски отношения, но пък ниска сексуална съвместимост.

Вижте още: Ретроградния Меркурий, който започва на 21 април носи пари и любов на тези две зодии

Днес ви представяме зодиите, които имат най-добра съвместимост във всички компоненти, необходими за дълъг и стабилен брак.

ОВЕН И СТРЕЛЕЦ

В брака Овните са много надеждни и можете да се доверите, че ще свършат нещата със сила и ентусиазъм. Те се нуждаят от някой, който не се страхува да бъде откровен с тях, но и който ще покаже признателност за тяхната упорита работа. Сродната душа на Овена е Стрелец - само той може да поддържа високата енергия на Овена. Подобно на Овена, Стрелецът винаги търси следващото голямо приключение.

ТЕЛЕЦ И РАК

Телецът е традиционалист, който ще направи всичко необходимо, за да поддържа стабилността и щастието в семейството, независимо дали това означава готвене, чистене или отлагане на кариерните им цели. Те са нежни и грижовни, макар и понякога чувствено самоугаждащи. В брака Телецът се радва на физически удоволствия и очаква обич от половинката си. Мекият подход на Рака позволява на Телеца да се чувства комфортно, докато очевидната лоялност на Телеца намалява несигурността на Рака.

Вижте още: На тази зодия съдбата е отредила безкрайно щастие

БЛИЗНАЦИ И ВОДОЛЕЙ

Близнаците са очарователни, но и много флиртуват, което е отблъскващо за повечето хора, които търсят дългосрочен и щастлив брак. Въпреки че животът с Близнаци може да бъде пълен с вълнение и красота, те са известни с това, че бягат, когато се почувстват леко натоварени от връзката. За щастие, Водолеят е един от най-спокойните зодиакални знаци, който никога не кара Близнаците да се чувстват сякаш губят себе си в една връзка. Водолеите имат своя собствена независима жилка и ценят свободата, на която Близнаците държат.

РАК И СКОРПИОН

Семейството е най-важното нещо за Рака. Техните традиционни възгледи са това, което ги прави толкова отдадени и добросърдечни. Раците са склонни да бъдат много емоционално крехки, което понякога може да ги накара да бъдат вербално агресивни. Те се чувстват най-добре със силни партньори, които могат да повдигнат увереността им и да ги научат как да се доверяват, в което цар е Скорпионът.

ЛЪВ И ВЕЗНИ

За Лъва публичния имидж е на първо място, а изисканата Везна може да ги представи по чудесен начин в обществото без да държи да краде от светлината на прожекторите. Харизматичната личност на Везните лесно им печели приятели и почитатели, което ги прави перфектния партньор за суетния Лъв.

Вижте още: Класация на най-трудните за обичане зодии

ДЕВА И КОЗИРОГ

Девите са консервативни по природа и идеалният им партньор е някой, който не е импулсивен и цени доверието точно толкова, колкото самите те. Козирогът е изключително интелигентен, надежден и лоялен зодиакален знак. Логични и обосновани, те се възхищават на интелигентността на Девата толкова, колкото Девата се възхищава на лоялността на Козирога.

РИБИ С РИБИ

Рибите имат идеалистична представа за живота - понякога толкова фантастична, че единственият друг човек, който би могъл да ги разбере, е друга Риби. Рибите ценят своите вярвания и преди всичко за тях е важно партньорът им да не застрашава тези убеждения. Въпреки че това може да звучи така, сякаш Рибите се нуждаят от фиксиран знак, за да балансират природата си, истината е, че съвместимостта им може да се провали с течение на времето, тъй като със земен знак в един момент ще спрат да гледат в обща посока.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама