Хороскоп за днес, 14 април 2024


Хороскоп за днес, 14 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази неделя, 14 април 2024, според зодията

Овен

Семейство може да бъде всеки, когото обичате, който ви кара да се чувствате като у дома си. Така че, когато Луната прекара втория си ден в зодиакалния знак Рак, празнувайте своите корени. Има хора, които ви познават от детството - лели, чичовци, баби и дядовци и дори приятели, които са като семейство. Не е нужно да чакате Коледа, за да си спомните тези хора. Можете да го направите днес и наистина всеки ден от годината. В неделя празнувайте простите радости, които носи любовта от сърце. Бъдете благодарни за този живот, който сте живели. 

Телец

Телци, да се ​​вслушвате във вътрешния си глас не е нито лукс, нито ненужно умение. Вътрешният ви глас е необходим. Един философ е казал най-добре: "Вътрешният ви глас е гласът на божествеността". Важно е да го почитате. През втория ден на Луна в Рак се съсредоточете върху комуникацията. Комуникацията идва в толкова много форми, но също така усещате какво казва някой без думи. Докоснете се до тази част от вашето същество и позволете на вътрешните си уши да чуят гласа на вашето сърце и душа.

Близнаци

Никога не е лесно да инвестирате в себе си, когато цял живот сте инвестирали в другите. Може би се чудите какъв е смисълът, ако нямате с кого да споделите живота си. Шелби M.C. Дейвис е казал: "Инвестирайте дългосрочно. Не бъдете прекалено алчни и не се страхувайте твърде много". Искате да сте свидетел на живота си, но може би ви е писано да пораснете, за да намерите правилния човек, който да бъде до вас. Тъй като Луната в Рак ви помага да видите как работи личното богатство, не забравяйте, че вие ​​сте най-голямата си инвестиция във времето .Ако инвестирате в себе си, нещата ще се променят, така ще се промени и останалата част от живота ви.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024

Рак

Луната е в Рак, което ви насърчава да преразгледате живота си и да решите целите си. Както е казал Ганди: "Бъдете промяната, която искате да видите в този свят". Въпреки че може да се чувствате като малки и незначителни, вашите малки промени влияят на света около вас, експоненциално променяйки живота на онези, които влияят на другите. Представете си въздействието, което можете да имате, ако можете да направите едно малко нещо по страхотен начин. Може никога да не бъдете признати за вашите усилия в голям мащаб, но това не трябва да ви отказва. Това ще ви накара да се почувствате горди със себе си - и това е всичко, което има значение.

Лъв

Странно е как минали грешки изглежда винаги се появяват по време на ретрограден Меркурий. Миналото може да бъде както опасност, така и благословия. Ако погледнете твърде далеч в миналото, можете да се почувствате победени и демотивирани - дори и да е било невероятно. Меланхоличната Луна може да ви накара да преживеете миналото и можете да изберете да я използвате като стъпало към по-велики неща или да я оставите да ви събори. Изберете да се качите!

Дева

Може да звучи комично, но някои смятат най-добрия приятел за актив и пасив. От такива, които шеговито ви изнудват заради информация до онези, които виждат недостатъците ви и ви обичат по същия начин, не е чудно, че нещата никога не са толкова страшни, когато имаш най-добър приятел.

Тази неделя, Деви, може да решите да дадете още един шанс на приятел, да прекарате цялото си време с най-добрия си приятел или да излезете и да се запознаете с нови хора. Като цяло, това е страхотен ден за приятелство!

Везни

Намирането на работа, смяната на работа и изкачването по корпоративната стълбица са отнемащи време задачи, които поглъщат живота ви. Може да е достатъчно, за да ви накара да искате да се откажете, тихо да напуснете или да преосмислите да се върнете у дома, за да живеете с родителите си. Така че, когато Луната в Рак повлияе на чувствата ви относно работата, това може да ви се стори малко изтощително. Може дори да се чудите защо ви отнема толкова време, когато се опитвате толкова много. Помнете мъдростта на Конфуций: "Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш." В крайна сметка магията ще се случи.

Вижте още: За какво най-много лъже всяка зодия

Скорпион

Искате ли да останете вечни, Скорпиони? Тогава се съсредоточете върху ученето. Едно от най-възпрепятстващите възрастта неща, които можете да направите, е да научите нови неща, защото това поддържа ума, сърцето и душата ви завинаги млади. Емоционално сте готови за нещо ново, което да усвоите, особено с Луната в Рак тази неделя. Луната ви дава специални способности за придобиване на знания и мъдрост, плюс това можете да интегрирате основни житейски уроци сега. 

Стрелец

Обичате да бъдете честни и това е една от вашите суперсили. Може да се почувствате готови да дадете на някого изобилие от вашата истина, но в неделя най-добрият начин да направите това е чрез внимание. "Вниманието е най-рядката и чиста форма на щедрост." — Симон Вейл. Да, коства ви време, енергия и умения, но също така ви позволява да повлияете на нечий свят. Можете да им покажете, че им обръщате внимание. Можете да разкриете как виждате техния живот и това засяга вашия собствен.

Козирог

Очакват ви трудни избори по време на втория ден на Луната в Рак и някои от тях може да ви отведат по пътя, наречен "отдаденост". Както е казал Хенри Милър по тази тема: "Животът продължава, независимо дали се държим като страхливци или герои..." Какви неща сте си обещали да направите? Какъв проект се надявате да завършите до края на тази година? Трудно е да се налагате на моменти, но е необходимо да бъдете героят на собствената си история. Ще се радвате, че не сте се отказали от себе си.

Водолей

Здравето е богатство, Водолеи, и понякога изглежда логично да отложите посещението на фитнес или правенето на салата, за сметка на нещо бързо за хапване. И все пак Луната в Рак разкрива реалността и това е, че вие ​​сте сборът от вашите избори. Можете да вземете мъдри такива въз основа на това, което знаете, че е правилно, или можете да решите да отложите тези решения за утре и да бъдете неразумни днес. Най-щастливият път всъщност не е най-лесният и този, който ви води до силно тяло, ум и дух, често са тези, по които по-малко хора вървят. Можете да го направите.

Риби

Можете да намерите начин да направите интелигентен избор, който е полезен, когато става въпрос за пари. Искате да се стремите към нещата, които добавят към живота ви. Уорън Бъфет би нарекъл това "стойност". "Цената е това, което плащате; стойността е това, което получавате." Можете да купувате неща, които ви доставят радост в момента, но какво ще кажете за нещата, които са ви полезни в дългосрочен план? Ще искате да определите вашите ценности, за да разберете какво е това? По-лесно е да изберете това, което желаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама