3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024


3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024
Снимка: iStock

Енергията на портала на затъмнението може да се почувства още по-мътна и сложна, тъй като Меркурий стана ретрограден на 1 април. Той предоставя време за размисъл върху минали събития и избори. Помислете какво се е случило досега, тъй като това ще ви помогне да определите фокуса си не само до края на месеца, но и за по-голямата част от идните месеци.

Въпреки че Меркурий ще бъде ретрограден през целия месец, до 29 април, той може да има положително въздействие, стига да сте склонни да размишлявате и да отделяте време за вземане на решения. А ето и кои са зодиите с късмет на любовния фронт до края на април!

Вижте още: Жените от тези 3 зодии ще бъдат безумно щастливи до края на април 2024

1. Везни

Ще трябва да отделите цялото време на партньора, за да разберете и видите от какво има нужда. Енергията на сезона на Овена е тази, която естествено насочва фокуса към романтичния ви живот, тъй като този огнен знак представлява вашия дом на взаимоотношения. Имайте предвид, че когато Меркурий е ретрограден, замъглява вашата преценка и ви поставя в място за размисъл, вместо да се движите напред. Анализирайте на спокойствие, бъдете балансирани и това ще даде резултати!

2. Стрелец

Енергията на Овен управлява вашия дом на брака и децата. Колкото и да се чувствате принудени да взимате решения за връзката си, може да е по-добре да изчакате до месец май. Това не означава, че няма да е благоприятно време, дори напротив! Ще имате възможност да затворите недовършени теми с половинката, да изгладите недоразуменията, възникнали в миналото и да свалите много емоционален товар.

3. Скорпион

Звездите имат големи планове за вас през април, които започват с фокусиране върху себе си и романтичен растеж. Енергията на Овен управлява вашия сектор на емоционално, умствено, физическо и духовно благополучие - но също така подхранва чувството ви за решителност. Това създава мощен прилив на енергия, помагайки ви да видите какво точно трябва да направите, за да продължите напред по-силни, влюбени и обичани от всякога.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама