Какво означава да обичате Телец


Какво означава да обичате Телец
Снимка: iStock

Когато обичате Телец, вие наистина научавате, че "домът" може да бъде намерен в друг човек.

Когато обичате Телец, това означава, че ще бъдете обичани, ще се грижите и ще се отнасяте към вас с топлота, която никога не сте изпитвали преди – топлина, която е безусловна, безкористна, незаслужена, неподправена и истинска. Това е най-топлата любов, която някога ще почувствате.

Вижте още: 3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец

Когато обичате Телец, се научавате как да забавяте темпото. Научавате, че търпението невинаги означава да контролирате нрава си или да сте мили с онези, които не можете да понасяте – научавате, че това също означава да гледате нагоре, да се оглеждате, да намирате удоволствие в малките детайли. Когато живеете живота си с Телец, вие живеете с онзи вид търпение, което включва да седите на масата сутрин, да пиете кафето си и да отделите време просто да бъдете. Живеете с такова търпение, което ви кара да спрете и да вдишате радостта около вас и наистина да почувствате топлината и любовта, излъчвани от любимите ви хора.

Когато обичате Телец, вие се научавате как да приемате любовта, дори когато сте убедени, че не я заслужавате, защото сърцето им е толкова голямо и любовта им към вас е толкова яростна, че е невъзможно да се игнорира и да се отхвърли на страх или съмнение в себе си или притеснения за неадекватност.

Когато обичате Телец, живеете живот, изпълнен с честност, лоялност, стабилност, мир и уязвимост, която е едновременно болезнена и вълнуваща.

Вижте още: Неща за зодия Телец, които никога не сте чували

Когато обичате Телец, вие живеете живот, който никога не сте мислили, че сте достатъчно добър, за да заслужавате, живот, в който вашият дом е постоянен и безусловен и винаги там – защото вашият дом е вътре в тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама