Любовно пожелание за 15 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 15 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 15 април 2024. 

Овен

"Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си."

Рита Браун

Телец

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

"Последната песен", Рони Милър

Близнаци

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

Джон Стайнбек, "На изток от Рая"

Вижте още: 3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024

Рак

"Най-хубавите неща в живота никога не се оценяват. Приятелството, лоялността, любовта не изискват купони."

Джордж Т. Хюит

Лъв

"Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си."

Ийв

Дева

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

Везни

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Скорпион

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Стрелец

"Един мъж е щастливец, когато е първата любов на една жена. Една е жена е щастлива, когато е последната любов на един мъж."

Чарлз Дикенс

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

Козирог

"Ако живееш до сто години, искам да живея един ден по-малко от теб, така че никога да не трябва да живея без теб."

"Мечо Пух", А. Милн

Водолей

"И когато един от тях се среща с другата си половина, истинската половина от себе си, независимо дали е млад любовник или любовник от друг вид, двойката се губи в изумление на любов, приятелство и интимност."

"Симпозиумът", Платон

Риби

"Начинът да обичаме всичко, което имаме, е да осъзнаем, че можем да го загубим."

Гилбърт К. Честъртън

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама