Таро карта за всяка зодия за 12 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 12 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква карта Таро е изтеглила съдбата за различните зодии за 12 април 2024.

Овен - Седмица мечове, обърната

Не всеки ще ви разбере днес. Не сте свършили работата, която трябва да свършите, за да стигнете до мястото, на което искате да сте. Не го приемайте лично.

Телец - Седем пентакли

Можете да съставите своя график, да решите за кого ще работите и да решите кога ще свършите определени неща. Дори фактът, че трябва да направите всичко, ви носи радост.

Близнаци - Пет меча

Представяте си как тръгвате към залеза, държейки се за ръце с този, когото обичате. Нещата обаче надали ще се получат точно така. Болно е, но трябва да го приемете.

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

Рак - Йерофантът, обърната

Когато човек мисли по твърде консервативен начин, това може да е пречка за израстване. Позволете си да се адаптирате към промените, с които се сблъсквате. Така или иначе няма да е лесно, но трябва да се направи.

Лъв - Осем пентакли

Можете да продължите и да изградите нещо много по-печелившо или да останете там, където сте сега. Каквото и искате да правите, това ще е най-добрият избор за вас.

Дева - Цар на чашите

Имате талант и обичате да го споделяте с другите. Това е прекрасен подарък, който ви е даден от небето. Имате нужда от място за създаване, а въображението ви иска място за дишане.

Везни – Императорът

Когато играете, играете за победа! Искате да постигнете всичките си цели днес. Може да не се състезавате срещу друг човек, но ще бъдете щастливи, че сте подобрили рекорда си.

Скорпион – Два жезъла

Имате много неща в ума си, така че, разбира се, ще се връщате напред-назад преди да вземете важно решение. Вие сте съзерцателни и интуитивни. Искате всичко да е както трябва.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024

Стрелец - Седем жезли, обърната

Това е денят, в който решавате нещо важно и всеки ще разбере вашата позиция. Трябва да сте смели, когато става въпрос за честност.

Козирог - Девет пентакли

Ако някога сте искали да бъдете харесвани от масите, тази карта Таро е положителна поличба - може да станете добре известни с нещо, което правите добре.

Водолей - Двойка пентакли

Искате да станете влиятелни чрез работата си. Така че днес може да се заемете с нов поток от приходи, който да ви помогне да помогнете на другите.

Риби - Седем чаши

Доброто чувство за хумор ще ви помогне. Днес ще свършите много, но ще допуснете и грешки. Изберете да бъдете оптимисти дори когато това, което искате, не е това, което сте мислили, че ще получите в момента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама