Таро карта за всяка зодия за 26 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 26 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква карта от Колодата ви се пада за петък, 26 април 2024.

Овен - Кралица на жезлите

Лидерството е голяма отговорност и понякога е плашещо. Днес може да имате твърде много неща, за да влезете в тази роля. Лидерите не винаги трябва да работят на практика, те могат да помогнат на другите да демонстрират собствените си лидерски способности, за да блеснат.

Телец - Четворка мечове, обърната

Грижете се за себе си. Грижата за себе си е ежедневна задача. Трябва да се фокусирате върху нея всеки ден. Правете по-малките неща, които не отнемат много време, но не пропускайте храненията, почивайте си и пийте вода всеки ден.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Близнаци - Четворка жезли, обърната

Вие сте човек, който се нуждае от другите и те също имат нужда от вас. Когато прекарвате твърде много време сами, животът ви може да не се чувства особено пълноценен. Правете неща, които ви харесват и поканете добър приятел.

Рак - Рицар на мечовете

Проблемите могат да бъдат решени по един от двата начина: конфронтиране или бягане. Тази карта Таро показва, че най-добрият начин е да се се справите директно с проблемната ситуация.

Лъв - Осмица жезли

Животът се движи доста бързо. Това ще бъде натоварен ден и ще се чувствате сякаш трябва да прескачате от една среща на друга. Опитайте се да контролирате шума на ума си и останете центрирани.

Дева - Дяволът, обърната

Един навик ви е хванал в примката и сега сте готови да се откъснете от това, което ви възпираше до сега от пълното щастие. Не позволявайте на ума си да ви подмами, че отново ще се върнете към него. Това е чиста почивка и трябва да я вземете напълно.

Везни - Сила, обърната

Тествайте живота и вижте как нещата се развиват във ваша полза. Дори когато се притеснявате, че ще загубите нещо, което искате, наблюдавайте как всичко си идва на мястото, давайки ви най-доброто от всичко, от което се нуждаете.

Вижте още: Как всяка зодия се справя с провала

Скорпион - Ас мечове

Запазете спокойствие и заявете аргументите си. Фактите говорят сами за себе си и ако някой е избрал да не вярва на вас или тях, не е ваша работа да се доказвате. Изразходвайте енергията си там, където има нужда от нея.

Стрелец - Шест пентакли, обърната

Намерете правилния баланс между даване и взимане. Знайте какво има смисъл и какво въздействие искате да направите въз основа на вашата щедрост.

Козирог - Три пентакли, обърната

Помислете за курс, който да ви помогне да придобиете уменията, които искате да навлезете в нова кариерна сфера. Ако вече имате диплома, но не можете да намерите своето място, тази карта Таро предлага кратко обучение или стаж.

Водолей - Девет пентакли, обърната

Върнете контрола върху вашето време, график и живот. Слушайте сърцето си и го следвайте.

Риби – Звездата

Вие сте родени да бъдете духовно същество. Дори и да не сте член на религиозна практика или група, добре е да сте във връзка с висшата си сила. Свържете се с природата. Прочетете книга.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама