Най-добрите тенденции при маникюра за пролет 2024 (СНИМКИ)


Най-добрите тенденции при маникюра за пролет 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Здравей, пролет! Сега, когато по-топлото време е на хоризонта, е време да преосмислим сезонните нюанси за маникюр и педикюр. И докато бордото и тъмносиният лак винаги ще заемат място в сърцата ни, ще надникнем зад кулисите на Седмиците на модата, за да разберем кои са най-добрите тенденции при маникюра за пролетта на 2024.

1. Хром

Модните редактори на Harper’s Bazaar забелязаха тенденцията за хромирани нокти още миналата пролет, но тогава някак не успя да се наложи. Ето, че нейният момент е дошъл и през 2024 тя се завърна! На шоуто на LaPointe, известната художничка Наоми Ясуда украси сребърните нокти на моделите със скъпоценни камъни както на палците, така и на безименните пръсти.Металните нокти в ревюто на PatBO бяха подчертани с по-деликатни детайли, включващи дантела и други текстури.

Вижте още: Тенденциите на 2024: Бароков боб (СНИМКИ)

2. Закачлив френски

За по-закачлив поглед върху традиционния френски маникюр, модният бранд Alice + Olivia се отказа от белите връхчета и вместо това избра открояващ се цвят. „Френският маникюр винаги ще бъде класически– просто искахме да добавим малко обрат към него“, казва главният изпълнителен директор.

3. Balletcore нокти

Balletcore ноктите за пролетта и лятото бяха наистина изтънчени и фини в ревюто Mirror Palais. „Вдъхновението за ноктите този сезон са класическите балетни пантофки. Избрахме различни нюанси на розово и шампанско в зависимост от тона на кожата и завършихме с лек слой хромирано покритие, за да подобрим блясъка на ноктите. Mirror Palais е много красив, секси и елегантен бранд, така че искахме да направим нещо, което да допълни прекрасната колекция.“

Вижте още: Топ 5: Тенденции при прическите за пролет 2024 (СНИМКИ)

4. Минималистични нокти

Дизайнът на ноктите в Jason Wu беше семпъл, но въздействащ за предстоящия пролетен сезон. Известният артист Jin Soon Choi подготви серия от редуващи се черни точки и линии върху прозрачна основа за всеки модел, участващ в шоуто. Изчистените маникюри отразяват причудливата и женствена естетика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама