Топ 5: Тенденции при прическите за пролет 2024 (СНИМКИ)


Топ 5: Тенденции при прическите за пролет 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Косата, която се движи, лесна е за оформяне и има здрав блясък, е хитът за пролетта. Днес ще ви представим най-добрите тенденции при прическите за новия сезон, които са едновременно ултра удобни за носене и наистина ласкателни.

Вижте още: 5 цвята, които ще са хит при прическите за пролет 2024 (СНИМКИ)

Бретон, рамкиращ лицето

Той бе забелязан навсякъде в седмиците на модата и на червения килим. Честно казано, бретонът е лесен начин за освежаване и трансформиране на всеки стил. „По-дълги кичури, в идеалния случай прикриващи очите, е искане, което получавам все повече и повече“, казва стилистът на знаменитости Джордж Нортууд. Това е много ласкателна дължина за всички форми на лицето и, съчетана с коса със средна дължина, работи по-добре пропорционално. Изберете вдъхновени от 70-те, меки и плавни бретони като на Джена Ортега и София Ричи Грейндж.

По-малко стайлинг

Основна тема тази година е косата, която изглежда естествена и здрава и не е прекалено „направена“. Жените са заети. Те искат да изглеждат страхотно, разбира се, но също така не искат да прекарват часове в правене на прическа, така че лесната прическа е първият пристан. Седмичната хидратираща маска за коса е от ключово значение, независимо от вида или структурата на косата ви. Обърнете внимание и на здравето на скалпа си, което се отразява на качеството на косата от корена надолу.

Вижте още: Как да носите опушен грим през пролет 2024 (СНИМКИ)

Миди боб

С Дженифър Анистън, Ема Стоун и Пенелопе Крус е ясно, че предпочитаният от миналата година графичен боб с дължина до брадичката е заменен от миди боб като дължина за 2024 г. „Миди дължината със сигурност изглежда по-гъвкава и модерна“, казва Нортууд. „Не изисква твърде много усилия за поддръжка или оформяне, тъй като допълнителните инчове помагат на косата да се намести малко по-лесно.“ Това също е универсално ласкателно. „Тъй като не е толкова тежко, работи добре за всяка текстура на косата, дори и за къдрава коса.“

Голяма коса

Пълната противоположност на минималистичните гриви е косата с голям обем, която изживява свой собствен момент тази година. Независимо дали наричате тази дръзка визия „Тексас коса“ (помислете за Бионсе на Superbowl), „кукленска коса“ (илюстрирана от Майли Сайръс на Грами) или „мафиотска съпруга“ (извисяваща се тенденция в TikTok), финалът е един и същ – много обемна, пищна и супер полирана визия.

Ленти и панделки за коса

Въпреки че лентите изживяха апогей миналата есен, те все още са любимият аксесоар тази година. Играейки в пролетната балетна тенденция, панделките за коса заеха централно място на ревютата пролет/лято '24 – независимо дали са големи и вързани около прибрана коса, или красиво корсетирани в плитки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама