4 хитови прически, които всички в Ню Йорк носят сега (СНИМКИ)


4 хитови прически, които всички в Ню Йорк носят сега (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Със сигурност някои от най-добрите тенденции се раждат в Ню Йорк - някъде между забързания уличен стил и Горен Ийст Сайд. Макар че годината току-що започна, новите визии вече са факт и се появяват в 5-те основни района. Ето кои са оновните прически, на които залагат нюйоркчанки.

Вижте още: Tubing спирала: Защо е хит в TikTok и какво я отличава (ВИДЕО)

1. Боб с дължина до брадичката

Боб прическите се превърнаха в основен стил на града и вероятно ще продължат да господстват през 2024 г. Бобът с дължина до брадичката е изчистен стил, който обикновено се подстригва „тъпо“, за да могат кичурите да легнат точно до брадичката.

2. Дълги, пищни кичури

Докато много нюйоркчани очевидно оценяват късите бобове, някои се стремят да пуснат дълга грива тази година. Тази тенденция включва меки, сякаш „течни“ коси с доста финиш продукти.

3. Меки етажи

„Va va volume“ си проправя път в Голямата ябълка този сезон! Меките слоеве се добавят навсякъде и се смесват безпроблемно с останалата част от косата ви, за да й придадат много допълнителна сила. За да оформите външния вид у дома, трябва да използвате големи ролки и текстуриращ спрей.

4. „Бебешки“ бретон

Тази прическа има достатъчно слоеве и премахва тежестта, за да позволи на вашата естествена текстура да оживее. Помислете за стилизиращ крем (или мус), за да придадете мекота и блясък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама