Този цвят на коса ще е хит през 2024


Този цвят на коса ще е хит през 2024
Снимка: Istock

Най-модерният цвят на косата през тази година е смел и изненадващ и това е каубойско медно. Популярността на този нюанс започна да расте от есента на миналата година до сега и стилистите смятат, че ще се радваме на тази тенденция през цялата 2024. Добрата новина е, че този цвят подхожда на всеки, независимо от типа коса, структурата и тена на кожата.

Вижте още: 5 модни тайни, които стилистите няма да ви кажат безплатно

Kаубойско медно е перфектна, топла комбинация от медно и кафяво. Името на този цвят идва от това, че прилича на естествените животински кожи и каубойските шапки.

Той е много по-универсален от традиционното медно и избледнява по-бавно. Често русите клиенти избират този среден тон, вместо изцяло кафявите. Kаубойско медно запазва топлината и златото, но добавя малко богатство към косата за зимните месеци.

Какво трябва да знаете, ако решите да се боядисате в каубойско медно?

Всеки нюанс е труден за поддържане и трябва да се въоръжите с търпение. Почти невъзможно е да се боядисате сами, така че трябва редовно да ходите в салона.

Имайте предвид също, че най-трудно се поддържа червеният пигмент, защото той най-много избледнява при миене.

Вижте още: Прасковен мъх: Как да носим цвета на 2024 година (СНИМКИ)

Освен това, ако решите косата ви да бъде каубойско медно, имайте предвид, че не можете лесно да промените цвета си заради червения пигмент.

Винаги трябва да използвате термична защита, преди да използвате сешоара, за да не повредите косата си. Не забравяйте да изберете продукти за боядисана коса, за да поддържате цвета и здравината на косата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама