Прасковен мъх: Как да носим цвета на 2024 година (СНИМКИ)


Прасковен мъх: Как да носим цвета на 2024 година (СНИМКИ)
Снимка: iStock

С влизането в новата година Институтът Пантон по традиция разкри цвета на годината. За 2024 светлината на прожекторите се насочва към спокойния и очарователен цвят на Peach Fuzz (бел.ред. прасковен мъх) – нюанс, който излъчва топлина, причудливост и нотка на носталгично блаженство.

Прасковеният мъх не е просто цветно откровение, а отбелязва 25 години на оформяне на модата и дизайна. Обявяването на този мек и успокояващ нюанс предизвиква усещане за комфорт, предлагайки релакс в един непрекъснато развиващ се свят.

Вижте още: Тенденциите на 2024: Овърсайз костюм (СНИМКИ)

Историята зад избора на цвят

„Peach Fuzz носи принадлежност, вдъхновява повторно калибриране и възможност за подхранване, внушавайки атмосфера на спокойствие“, каза Леатрис Айземан, изпълнителен директор на Пантон. „Нюансът събужда сетивата ни за мек нежен допир и пашкулирана топлина.“

Сменяйки предавките от миналогодишната високоенергийна Viva Magenta, прасковеният мъх носи мека визуална атмосфера. Този фин, вдъхновен от шербет нюанс е вашето спокойно бягство във вихъра на последните събития - успокояващо убежище в хаоса на днешния свят.

Вижте още: Стилни идеи как да носите блестяща пола (ВИДЕО)

Как да носите цвета?

Маратонки

От Пантон веднага са измислили начин да вкарате цвета в ежедневието си - с маратонки Cariuma x Pantone Peach Fuzz. Нещо повече, за всеки закупен чифт се засаждат две дървета в тропическите гори на Амазонка.

Очила

След визията на Бела Хадид, може да се каже, че ретро слънчевите очила в прасковен цвят ще останат актуални през 2024 г.

Джински

Направете крачка напред в цветовата тенденция с мъхести материи като розовото рипсено кадифе.

Чанта

Розовият Барби цвят ще продължи да бъде популярен избор на цвят през 2024, особено в комбинация с меки прасковени тонове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама