5 начина да излъчвате лукс, без да сте облечени скъпо


5 начина да излъчвате лукс, без да сте облечени скъпо
Снимка: Istock

Жените, които изглеждат скъпо, имат 5 тайни, които им помагат в това и нито една от тях не е свързана с финансови средства. Когато говорим за стил и елегантност, хората смятат, че са необходими много пари, за да се постигне онзи завладяващ класически парижки стил.

Вижте още: Моден трик: Как да стилизирате размъкната жилетка (ВИДЕО) 

Днес ви представяме няколко нискобюджетни трика, които ще ви превърнат в дама.

1. Шикът не е в гардероба, а вътре в нас

Самоувереността е основен атрибут на стилната и елегантна жена. Независимо какво носите, важно е да го носите със самочувствие и самоуважение. Самоувереността ви прави привлекателни и придава особен чар на външния ви вид.

2. Ютията е по-важна от етикета на дрехата

Дори най-скъпата рокля ще изглежда евтинa, ако e смачкана и мръсна. Погрижете се за чистотата на вашите дрехи и аксесоари. Уверете се, че всичко е добре изгладено, чисто и без видими повреди.

3. Простота и минимализъм

Една от основните характеристиките на стилната жена е способността да създава модерна визия с помощта на минимум аксесоари, или както казва модната икона Коко Шанел: "Простотата е ключът към истинската елегантност" Семплите и минималистични дрехи и аксесоари винаги изглеждат много елегантни и скъпи, особено ако са съчетани с добро качество и безупречна кройка. 

Вижте още: 4 модела ботуши, които ще са хит през тази зима (СНИМКИ)

4. Класически стил

Класическите елементи от гардероба като малка черна рокля, добре ушито сако или кожена чанта винаги ще добавят шик и елегантност към вашата визия. Инвестирайте в няколко класически артикула, които могат да се използват за много стилови комбинации и които ще издържат с години, защото никога не излизат от мода.

5. Добра стойка и елегантни движения

Последната, но не и по важност характеристика на жените, които изглеждат като от модно списание, е добрата стойка и елегантността на движенията, които създават своеобразно изкуство на телата в движение. Трябва да стоите прави, да ходите уверено и да избягвате груби или тромави движения. Така ще създадете впечатление за лукс и елегантност, дори и да разполагате с ограничен бюджет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама