4 модела ботуши, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)


4 модела ботуши, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Нищо не ни вълнува от стайлинга за студено време така, както чифт нови зимни ботуши. В края на краищата, те ще бъдат ежедневен съюзник, след като температурите паднат. За щастие, в колекциите за зима 2023/2024 има по нещо за всяко настроение – от елегантни ботуши до коляното до бохемски каубойски стил.

Вижте още: 4 холивудски тенденции при прическите за зима 2023/2024 (СНИМКИ)

Боти до глезена

Сдържаната лекота е гръбнакът на гардероба за този сезон, а този сезон ботите до глезена са примерни. Предложенията в стил чорапи, изработени от еластична черна кожа и лачени капачки на пръстите, са достатъчно елегантни, за да се носят с рокли, но биха се съчетали също толкова лесно с дънки и тениска в свободното време.

Ботуши-пухенки

Подобно на вашето зимно яке, пухените ботуши са леки и имат ватирани прегради, най-често изолирани с пух, за разлика от традиционните зимни ботуши, които често използват полар или вълна, за да затоплят пръстите ви. С наближаването на края на 2023 тези модели внезапно се появиха на краката на всички наши любими инфлуенсъри.

Байкърски ботуши

Зимата циментира завръщането на байкърските ботуши, а лятото определено помогна на стила да се наложи, благодарение на фестивалите Glasto и Coachella, където тежките мото стилове преобладаваха.

„Овърсайз“ ботуши

Прлепналите по прасеца чизми отдавна не са актуални. Леко овърсайз, с повече плат, който да пада свободно, те изглеждат отлично с почти всяка дължина на полата, но изглеждат най-добре с мини или до коляното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама