4 стилни начина да носите каубойски ботуши тази зима


4 стилни начина да носите каубойски ботуши тази зима
Снимка: iStock

Няма начин да не сте забелязали колко актуални са каубойските ботуши тази година. Но освен просто да ги носим върху чифт тесни дънки със завързана карирана риза на кръста, много ни се иска да накараме тенденцията да работи и с по-градски визии. За щастие, открихме няколко стилни начина, които са разбили кода за успех на каубойските ботуши. Най-хубавото от всичко е, че няма конкретен стил, който да царува.

Единственото условие, що се отнася до долната част на облеклото, е да се придържате към тесни дънки, клинове и други вталени кройки. А ето и с какво друго можете да комбинирате ботушите.

Бяла риза

Нека започнем с основите – вместо да залитате в стилове тип „дивия Запад”, комбинирайте вашите кафяви или черни ботуши с бяла риза. Резултатът е страхотно съчетание между истински каубойски стил и градски шик.

Карирано палто

За да разберете как да съчетавате щампи като професионалист, трябва да започнете с плътна основа като черна рокля, бяла тениска и класически дънки. След това можете да тръгнете „навън”, залагайки на забавни карета, зеброви ивици или color block.

Макси рокля

Дългите, по-свободни рокли ще бъдат водещи и през 2022 година, така че заложете на любимите си модели.

Блейзър

Блейзър и каубойски ботуши са идеалната комбинация за вечерна среща – прави добро впечатление, без да създава усещане, че сте се „престарали”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама