4 стилни начина как да носите чизми


4 стилни начина как да носите чизми
Снимка: iStock

Ботушите над коляното са истинска модна класика и са толкова секси. Макар някои да ги възприемат като вулгарни, ние вярваме, че подходящите дрехи могат да превърнат всеки един чифт в находка! И тъй като сме на прага на зимата и ботушите са на почит, днес ще ви покажем няколко идеи как може да носите високите модели (около и над коляното), така че да изглеждате винаги зашеметяващо.

КАПИТОНИРАН ТРЕНД: КАК ДА ГО НОСИМ ТОЗИ СЕЗОН

С дънки

Високите ботуши са най-секси, когато се виждат целите, затова ги комбинирайте със скини дънки за ежедневна стилна визия.

С къса рокля

Разбира се, това е класика в жанра, но не залагайте на прекалено многото плът. Придържайте се към модели с дълги ръкави или поло яка, за да поставите акцента върху краката.

С дълъг суичър

Това е страхотна комбинация за зимата. Роклите тип суичър започнаха да изместват плетените модели, затова заложете на прилепнали ботуши около коляното. Ще изглеждате женствено и ще ви е топло.

Като акцент

Високите ботуши са страхотен моден аксесоар, който може да трансформира всеки тоалет. Пробвайте да носите цветни ботуши или пък с някакъв животински принт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама