Как да изберете правилните дамски боти - ръководство


Как да изберете правилните дамски боти - ръководство
Снимка: iStock

Ако четете този текст, то най-вероятно наближава времето, в което магазините бавно започват да придобиват празничен облик, коледни песни постепенно завладяват живота ви, а хората стават някак си по-добри, по-мили и по-отзивчиви.

Освен празниците, наближават и неща като студ, сняг и киша. За тях няма как другояче да се подготвим, освен да изберем правилните дамски боти, които да ни служат вярно през най-суровото време в годината.

В настоящото четиво пред вас ще се разкрие пълно ръководство за това как да ги изберете. С написаното ще бъде направен опит да се обхванат всички възможни посоки, в които би трябвало да гледате, когато избирате своите нови обувки.

1. Уточнете пред себе си какво точно търсите

Неслучайно това е първата точка от наръчника. Помнете, че единственият човек, чието мнение има значение, сте единствено и само вие.

Това означава да не се водите по чуждите мнения относно новия модел зимни ботушки. Вашият крак заслужава „да се вози“ в нещо, което е удобно за вас, а не за приятелките ви.

2. Стремете се новите обувки да са с подплата

Подплатата е жизнено важен елемент от новия модел зимни обувки, с които предстои да се сдобиете. Трябва ви обувка, която да може да ви защитава от суровия зимен студ, но и да е годна за всекидневна отбрана на крака ви от сняг, влага и киша, които господстват по тротоари и пешеходни алеи.

3. Дамски боти с грайфер – изисканост и практичност

Е, дами, стигнахме и до една от най-важните точки, чиято позиция отново не е никак случайна. Точно в центъра на петте важни елемента за избор на дамски боти поставяме нуждата от преценка за баланс между изисканост и практичност.

Свикнали сме да вярваме на общото схващане, че практичното и полезното невинаги може да ни достави удоволствие с външния си вид. Е, каталогът с дамски боти на Stemanelli.com ще ви докаже точно обратното – в едно могат да се влеят и практичност, и изящество.

Дамски боти, които имат по-високи грайфери, трудно биха впечатлили която и да е по-нежна дамска душа, а и да не забравяме за някои по-дълбоки капризи на женския поглед. Тук, обаче имаме обувки, които да служат за ефективно и безопасно придвижване през зимата.

Тогава, знаете, ледът дебне навсякъде, а понякога е скрит под снега. В такива ситуации грайферите помагат – проверено и доказано, така че погрижете се новите ви зимни ботуши да имат достатъчно устойчиви и подходящи подметки, осигуряващи добро сцепление.

4. Достъпната цена невинаги означава ниско качество

В онлайн магазин за обувки Stemanelli.com ще намерите огромно разнообразие от модели, но и от цени – за всекиго по нещо. Не всеки бюджет е еднакъв и заради това този онлайн магазин се е погрижил да събере каймака от красиви, удобни, практични, но и достъпни обувки.

Доверете се опита в подбора на такъв тип аксесоари, защото краката са онова, което ни държи здраво стъпили на земята. Нека освен здраво, да сме стъпили и стилно – звучи добре, нали?

5. Цветът е от значение

Цветовете, които често се избират през студените месеци, клонят към сиво, черно или тъмно синьо, които са устойчиви на суровата природа навън. Калта, кишата и дъждовете веднага ще замърсят и най-красивите светли чифтове.

Заради това помислете преди да купите новите си зимни обувки, за да не се налага да ги перете всеки уикенд – няма нищо лошо в хигиената, но това ще намали значително експлоатационния им период.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама