5 стилни начина да носите апрески тази зима


5 стилни начина да носите апрески тази зима
Снимка: iStock

През зимата ни е трудно да съберем сили, за да бъдем креативни с гардероба си. Студено, сиво е и единственото, което искаме, е да ни е удобно. Всички сме наясно, че велурените ботуши, подплатени с овча кожа, остават стилни и удобни за поредна година.

Но колкото и да са практични за сух студ, трябва да се върнем обратно към реалността, в която кишата е обичайно явление. И тогава изниква въпросът: Как всъщност да стилизираме тромави ботуши за сняг през най-трудните, и привидно безкрайни, зимни месеци? Най-добрият отговор е да се забавлявате. А днес сме ви подготвили и няколко стилни визии, които да ви служат за вдъхновение.

КЛЮЧОВИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПРИНТОВЕТЕ ТАЗИ ЗИМА

1. С бяло палто

Да, колкото и да е претенциозно и непрактично - вземете го! То ще внесе чистота и нежност в иначе мрачното ежедневие.

2. С макси рокля

Тук отново се връщаме на темата за сухия студ с едно стило предложение - макси плетена рокля.

3. С мини рокля

Нека студът не ви плаши, когато имате топли и водоустойчиви апрески. Внесете малко разнообразие в скучния зимен гардероб, “изплетен” от вълна.

4. С кожен клин

Това, че навън температурите са минусови, нека не ви отчайва - отново можете да носите любимите си кожени панталони и клинове.

5. С анцуг

Е, на всеки понякога му се случва да изтича до магазина и дори да пие кафе с приятелка в бързината. Благодарение на звездите, които позволиха небрежния стил да изживее своя апогей, спокойно можете да носите апрески с анцуг и стилна дамска чанта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама