Ключови тенденции при принтовете тази зима


Ключови тенденции при принтовете тази зима
Снимка: iStock

Зимата ни подтиква да посягаме все по-често към неутралите и е напълно разбираемо – понякога просто искаме да се слеем. Добрата новина е, че тенденциите при принтовете са меко казано страхотни и все по-често мислим как да ги включим в ежедневието си!

За наша голяма изненада, колекциите на модните къщи за този сезон не включват типичната гама от щампи, които сме свикнали да виждаме – тартан, каре и райе. Всички те са заменени от екстремни, фантастични и вълнуващи за очите принтове. Има много място за покриване, така че се насладете на тези ключови тенденции, които можете да очаквате навсякъде тази зима.

6-ТЕ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЧАНТИ И ТЯХНАТА ИСТОРИЯ

1. Зебра

Има нещо в есента и зимата, което кара дизайнерите да искат да се свият в кълбо с животински принт. Този сезон щампите на зебра доминират на подиумите, появявайки се в колекциите на Bottega Veneta и Michael Kors, така че можете да бъдете сигурни, че това е една тенденция, която ще се разпространи до „бързите” марки с пълна сила рано или късно.

2. Големи точки

Обичаме класиката и polka-dot със сигурност влиза в категорията. Големите, весели и пълни с настроение точки се завърнаха в колекциите на Balenciaga и Christopher John Rogers този сезон.

3.”Бабешки” флорали

Няма начин да не видите поне един флорален принт сред тенденциите, а за зимата тази чест принадлежи на „бабешките” цветя. Помислете за малките флорални дизайни по тапетите, покривките, кърпичките и пердетата на баба ви. На теория звучи съмнително, но на практика е доста готино и забавно.

4. Черно-бели графики

Те варират от изкривен гингам до криволичещи щампи, но всеки подчертава присъствието на черно и бяло. Prada, Vaquera и Thebe Magugu използваха различни графики в своите зимни предложения и ние сме развълнувани да видим как ще се интерпретира в уличния стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама