6 звезди, които изпратиха скрити послания на света чрез тоалетите си


6 звезди, които изпратиха скрити послания на света чрез тоалетите си
Снимка: Getty Images

Певицата Тейлър Суифт е известна като кралицата на великденските яйца - тя обича да ги използва в своите песни, музикални клипове и дори тоалети, а феновете ѝ се забавляват да ги намират и дешифрират. Но има още доста знаменитости, които нямат нищо против да изпращат тайни съобщения чрез дрехите си. Ето за кои говорим.

Блейк Лайвли

През 2018 година на Met Gala, актрисата трябваше да дойде сама без съпруга и децата си. Тя обаче намерила начин да ги вземе със себе си. Освен зашеметяващата рокля, която носеше, Блейк бе заложила на клъч с първите инициали на всеки член на семейството.

Натали Портман

На 92-та церемония по връчване на наградите Оскар актрисата се появи облечена в черно-златна рокля и пелерина, в която имаше скрито послание. Наметалото включваше имената на всички жени режисьори, изключени от категорията „Най-добър режисьор“ за тази година. Актрисата обясни: „Исках да призная жените, които не бяха признати за невероятната си работа по моя фин начин“.

Селена Гомез

През 2018 година на събитието Met Gala Селена Гомес носи малка чанта, изработена по поръчка и съдържаща надписи. Това не беше първият път, когато знаменитостта използва червения килим, за да изпрати тайно съобщение. На чантата ѝ пише „Обичайте първо себе си“.

Тифани Хадиш

На церемонията по връчването на наградите Оскар през 2018 актрисата Тифани Хадиш се появи облечена в сатенена рокля със златна бродерия. Имаше скрит смисъл зад тази визия. Тя почете паметта на покойния си баща, който е от Еритрея в Източна Африка.

Аманда Сейфрид

На премиерата на Twin Peaks Аманда се появи в тясна черна рокля, на която пишеше: EQUALITY. Смята се, че Сейфрид е искал да привлече вниманието към разликата в заплащането на актьорите и актрисите.

Ема Уотсън

Много малко хора знаят, че великолепната черно-бяла рокля на Ема Уотсън, която носеше на събитието Met Gala през 2016 година, е направена от боклук. Целият тоалет е изработен от рециклирани пластмасови бутилки за вода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама