5 стилни филма, които всеки фен на модата ще оцени


5 стилни филма, които всеки фен на модата ще оцени
Снимка: iStock

Искате ли да избягате в красиво безвремие, наситено с купища блясък? Когато копнеем за малко бягство, направено от сатен и шифон с ръчно избродиран шлейф, просто си пускаме един от тези филми, посветени на модата. Те са предназначени за всички онези, които се вълнуват всеки път, когато видят прекрасна рокля или перфектни обувки и могат да ви отведат в свещените ателиета на нашите любими дизайнери, стига да им позволите.

Unzipped

Исак Мизрахи е изключителна личност, така че е съвсем логично той да е звездата на този документален филм от 90-те. Исак беше близък приятел с най-горещите супермодели на времето, включително Кейт Мос, Наоми, Синди и Линда Еванджелиста. Чудесен шанс да се потопите в тази златна ера!

Dior and I

Звездата на този документален филм, дизайнерът Раф Симонс, напусна къщата на Dior, където бе главен дизайнер в продължение на почти четири години. Въпреки че Симонс е стоял зад всяка колекция, представена от къщата, има екип от безумно талантливи дизайнери в ателието на Dior, които помагат да оживеят всички божествени визии, които виждаме по подиума.

The Gospel According To André

Животът и кариерата на модната икона Андре Леон Тали са във фокуса на този документален филм. Той е работил във Vogue като главен редактор, прекарал е време и във фабриката на Анди Уорхол и дори е бил гост-съдия в риалити предаването America's Next Top Model в продължение на няколко години.

The September Issue

Искате ли да знаете какво се случва в редакцията на Vogue, когато се създава гигантската модна библия, по-известна като септемврийски брой? Този документален филм ви превежда през вратите на офисите и ви дава пълен достъп до Анна Уинтур, Грейс Кодингтън и всички великолепни дрехи.

The Neon demon

В този филм на ужасите от 2016 година Ел Фанинг играе Джеси - млад модел, който се мести в Лос Анджелис, само за да се окаже изгубена в главоломния, страшен свят на мода, красота и стил. Хората около нея са обсебени от младостта ѝ и Джеси се научава да се защитава от злините на индустрията по повече от един начин. Великолепната кинематография и костюмите на Neon Demon правят този филм наистина страхотен!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама