7 неизвестни филма, които ще ви завладеят напълно


7 неизвестни филма, които ще ви завладеят напълно
Снимка: iStock/Guliver

Понякога ни се иска да гледаме филм, който да ни погълне напълно. Филм, който ще ни накара да забравим за всичко и да тръпнем в очакване през цялото време. Днес ви предлагаме селекция от точно такива филми, които обаче не са особено популярни на широката аудитория. Едно е сигурно - всички 7 предложения ще ви накарат да съпреживеете историите на главните герои!

7-ТЕ ЖЕНИ РЕЖИСЬОРИ, НОМИНИРАНИ НЯКОГА ЗА ОСКАР

Perfetti Sconosciuti (Perfect Strangers), 2015

Група приятели решават да играят необичайна игра - всеки от тях обещава винаги да използва телефона си с включен високоговорител и всеки път да чете входящите съобщения на глас. Скоро обаче откриват, че това не е лесна задача. Този италиански филм поставя въпроса за огромната роля, която смартфоните играят в живота ни, и разглежда всички онези лични неща, които поверяваме на нашите устройства.

Seven Psychopaths, 2012

Криминална комедия за писател, работещ по сценарий на филм за седем психопати. Той черпи вдъхновение от хората, които среща по време на пътуването си, като всеки от тях има абсурдна житейска история. Когато новите му шантави приятели решат да отвлекат кучето на местния мафиот, нашият герой случайно се забърква в процеса.

Red Eye, 2005

Двама непознати. Случайна среща на летището. Днес полет 1019 ще пристигне навреме, но дали всички пътници ще оцелеят в пътуването? Лиза Райзерт винаги се е страхувала да лети. Нейните фобии обаче са нищо в сравнение с изпитанията, с които тя ще се сблъска.

Burning Bright, 2010

Млада жена и нейният брат аутист се оказват откъснати от външния свят по време на ураган. Но истинският кошмар започва, когато тигър бяга от местния цирк и избира къщата на двамата като убежище от стихиите.

Inside Man, 2006

Въоръжени лица нахлуват в банка в Ню Йорк. Престъпниците действат по странен план, игнорирайки касата на банката. Те не само карат всички заложници да предадат личните си вещи, но и постоянно „разбъркват“ пленниците, като ги преместват от една стая в друга, докато са със завързани очи.

Trash, 2014

Филмът може да бъде описан като бразилска версия на „Беднякът милионер“. Това е динамична история за три бразилски момчета, които живеят на сметище. Един ден съдбата им внезапно се променя - откриват портфейл, пълен с пари. Допълнителен драматизъм се добавя от визуализацията на свят, в който белите пясъчни плажове съжителстват с бедност и разруха.

The thirteenth tale, 2013

Маргарет Леа работи в антикварната книжарница на баща си. Един ден тя получава покана от известна писателка да стане неин биограф. Докато Маргарет започва работа в мрачното, обитавано от духове имение на новия си работодател, тя е погълната от готическата история на две сестри близначки - история, която странно повтаря събитията от собствения ѝ живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама