Кой филм най-добре ви описва според зодията


Кой филм най-добре ви описва според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Светът на киното ни помага да разберем по-добре другите и самите себе си. Ето кой филм отговаря на нашия зодиакален знак според астролозите:

Овен- "Гладиатор"

Гневни, смели, безразсъдни и самоуверени - ето тези черти перфектно ви описват, макар понякога да сте си самодостатъчни и доста егоистични. Да не забравим да споменем, че желанието ви да сте на сцена и стремежът към драматизъм, привлича цялото възможно внимание към вас.

Телец - "От Париж с любов"

Макар във филма да не става дума за любов, заглавието определено ви описва. Вие се стремите да изпълните живота на хората край вас с любов и надежда. Все едно сте създадени на най-романтичното място на света и сте изпратени да подслаждате живота на останалите. Никой не е по-добър от вас, когато трябва да направите някой друг да се чувства специален, независимо дали по романтичен, приятелски или чисто човешки начин.

Близнаци - "Сиянието"

Винаги сияещи, винаги ярки! Вие привличате внимание, където и да отидете. Разпознаваеми, цветни, лесно забележими, никога не може да се отървете от обожатели и фенове. Може би точно сега някъде на някой много му липсвате!

 

ЦИТАТЪТ, КОЙТО НАЙ-ДОБРЕ ОПИСВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак - "Красив ум"

Един от най-чувствителните знаци на зодиака, това е Ракът. Склонни сте да се жертвате за останалите, без да изневерявате на собствените си принципи и позиции. Не всеки може да разбере дълбочината на ума ви, защото не всеки е така отговорен като вас. Ето това ви прави красиви!

Лъв - "Кръстникът"

Вие знаете вярната посока. Вие сте лидер, когото хората винаги следват и гледат с респект. Мнението на останалите не може да ви повлияе. С лекота печелите уважение, което заслужавате. Никога не оставате незабелязани.

Дева - "Довери ми се"

Не, Девата никога не се доверява на никого, освен на себе си. Хората, които добре ви познават, искат съвети от вас за всяко нещо, защото уважават опита ви. Това ви кара да се чувствате лидер и всеки да ви гледа с респект. Затова за вас не е изненада, че често чувате фразата "Довери ми се!"

Везни - "Бъди до мен"

О, скъпи Везни! Вие така лесно и толкова честа се привързвате. Искате винаги хората, които харесвате, да останат край вас, дори носите цялата болка и на раменете си. Токсичните хора и взаимоотношения ви влияят, защото не сте подготвени да ги подминавате лесно. Това ви прави една от най-обичливите и верни зодии.

Скорпион - "Гняв"

Вие знаете какво е да сдържате гнева си. Вие сте страстни, безстрашни и много емоционални. От друга страна, искате хората да ви виждат като "лошите герои", твърди и неотстъпчиви и да не опознаят доброто ви и състрадателно сърце. Но почакайте само някой да ви нарани и разбие сърцето ви. Никога няма да го забравите и простите, и ще направите всичко човека отсреща да съжалява горчиво и да си научи урока.

КАЧЕСТВАТА И НЕДОСТАТЪЦИТЕ ВИ СПОРЕД КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП

Стрелец - "Сред дивата природа"

Вие сте изследовател, искате да избягате от еднообразния живот и да пътувате колкото може повече. Логичният и практичен свят не ви харесва и търсите вашия път към непрестанно удоволствие. Винаги ще има хора, които ви следват, защото около вас винаги е вълнуващо.

Козирог - "Високо в небето"

Вие винаги гледате нависоко, изкачвате се нагоре в живота и непрестанно разширявате съзнанието си. Вярвате, че може да постигнете всичко в живота и сте сигурни, че сте способни на велики дела.

Водолей - "Психо"

Във вас има доста лудост и се гордеете с това. Изпълнени сте с цветове, а животът ви е всичко друго, но не и обикновен. Ако можете, веднага бихте тръгнали към друга планета. Всяка сутрин сте като бяло платно, на което в края на деня има различна красива картина.

Риби - "Пътят към Невърленд"

Вие сте мечтател. Съзнанието ви винаги скита из вашия “Невърленд” на фантазиите, за което винаги са ви упреквали. Искате светът да се промени и се опитвате да допринесете за тази промяна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама