Цитатът, който най-добре описва всяка зодия


Цитатът, който най-добре описва всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от дванадесетте знака на зодиака е уникален и има своите плюсове и минуси. Но всяка зодия може да бъде описана много добре само с един цитат, който я характеризира с изключителна точност.

Овен

"Аз съм господар на съдбата си. Аз съм капитанът на душата си" (У. Е. Хенри) - това е цитатът, който най-добре описва Овена. 

Телец

Телецът се отличава със своята стабилност и винаги можете да разчитате на него. Цитатът, който най-добре го описва, е на Фридрих Ницше - "Това, което не те убива, те прави по-силен".

Близнаци

"Ден без смях е пропилян ден" (Чарли Чаплин) - тази фраза най-добре описва Близнаците.

Рак

Цитатът, който най-добре описва мъдрите Раци е на Буда: "В крайна сметка имат значение само три неща: колко обичаш, колко добре живееш и колко грациозно се отказваш от онова, което не е било предназначено за теб."

ЩАСТЛИВИТЕ ЧИСЛА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

Лъвът е най-увереният знак в зодиака. "Любовта ви ме прави по-силен, а вашата омраза ме прави неудържим" - това е цитатът, който най-добре го описва.

Дева

Девата е винаги проницателни и аналитична по отношение на проблемите. Фразата, която я описва най-точно е: "Днес не си живял, ако не си направил нещо за някого, който не може да ти се отплати" (Джон Бъниан).

Везни

"Когато спрете да очаквате от другите да станат идеални, тогава можете да ги обичате такива каквито са" - този цитат описва най-точно Везните.

Скорпион

Скорпионите са най-умните от всички. Цитатът, който най-добре ги описва, е на Стив Джобс и гласи следното: "Да бъда най-богатият човек в гробищата не означава нищо за мен… Да заспивам вечер с мисълта, че сме създали нещо прекрасно… ето това има значение."

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Стрелецът е най-енергичният от всички зодии. Цитатът, който най-добре го описва е: "Животът е предназначен да търсим, а не да стоим само на едно място".

Козирог

"Вашата отговорност, както и човешкото право, е да намерите нещо красиво в живота си, независимо колко незначително е то." - този цитат отговаря напълно за личността на Козирога.

Водолей

"Нашата главна цел в живота е да помагаме на другите" - тази фраза най-добре описва Водолея.

Риби

"Зад всяка любов стои една голяма история" - този цитат описва най-точно Рибите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама