Как часът на раждането влияе върху съдбата ни?


Как часът на раждането влияе върху съдбата ни?
Снимка: iStock/Guliver

Часът на раждане определя не само нашия характер, но и съдбата ни. В астрологията денонощието се разделя на 12 сегмента. Всеки от тях е с продължителност от 2 часа.

00:00 - 02:00

Хората, родени в този интервал, са покровителствани от Меркурий. Те се отличават с отлични организационни и аналитични умения. Най-често изглеждат по-млади за възрастта си.

02:00 - 04:00

Хората, родени по това време, са под егидата на Венера. Те знаят много добре как да боравят с парите. Тези личности са невероятни работохолици и ценят комфорта в дома си.

04:00 - 06:00

Тези хора се управляват от Марс. Най-често това са изключителни и ярки личности. Някои от тях са агресивни. С тях никога не е скучно. В любовта се нуждаят от силен и волеви човек.

06:00 - 08:00

Тези личности са покровителствани от Нептун. Те са изключително религиозни и духовни. Имат дълбок характер, разбират всичко и всички. 

08:00 - 10:00

Уран управлява родените в този часови интервал. Те са много мили и приятелски настроени хора. Най-често имат много приятели.

10:00 - 12:00

Тези хора са под егидата на Сатурн. Те често имат огромен авторитет в обществото и са изключително успешни в кариерата си. В личния си живот често са самотни, тъй като кариерата им отнема цялото време.

КАКВА ЖЕНА СИ СПОРЕД МЕСЕЦА, В КОЙТО СИ РОДЕНА

12:00 - 14:00

Хората, родени в този интервал, са покровителствани от Юпитер. Колкото и да е странно, те са лоши ученици, но са най-добрите учители. Обичат пътуванията. 

14:00 - 16:00

Личностите, родени в този интервал, са под егидата на Плутон. Те често предоставят помощ и подкрепа на хората около тях.

16:00 - 18:00

Венера управлява хората, родени в този часови пояс. Те са изключително привлекателни в очите на другите. Тези личности са или страхотни късметлии, или винаги губещи.

18:00 - 20:00

Хората, родени в този час, са защитени от Меркурий. Работата, в която са ценени и уважавани, е най-важното за тях. Част от тези личности обичат диетите и правилното хранене.

20:00 - 22:00

Слънцето покровителства личностите, родени в този часови пояс. За тях водеща сила в живота е страстта, любовта и децата им. 

22:00 - 24:00

Луната покровителства хората, родени по това време на денонощието. Те са изключително чувствителни и винаги се грижат за другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама