Хит тренд: Как да носите рокля с пера


Хит тренд: Как да носите рокля с пера
Снимка: iStock

Роклите с пера са синоним на блясъка на 20-те години на миналия век и са най-подходящи за официални поводи. Те със сигурност са по-малко очакваният избор на облекло за Коледа и Нова година от класическите модели от кадифе, ламе или пайети. Каквото и да си говорим, роклята с пера придава разкош, особено ако знаете как да я стилизирате.

НАЙ-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ НА INSTYLE AWARDS

Роклите с пера изискват да запазите аксесоарите си от „по-хладната” страна - изберете сребърни обувки и бижута или дори бели токчета. В случай, че моделът ви е в розово, жълто, оранжево — можете да опитате бледозлатни или черни аксесоари в зависимост от това какво работи за тена на кожата ви. От гледна точка на прическите, повечето знаменитости държат косите си прибрани назад, било то в пригладена прическа или кок. А ако се съмнявате, винаги заложете на минимализъм, за да балансирате натовареността на роклята.

Сега, трудната част — повечето пера, използвани в модната индустрия, са неетични. Такъв е и случаят с други материали от животински произход като кожа, коприна, кашмир и алпака. Когато пазарувате модели с пера, предлагаме ви да отделите няколко секунди, за да проверите откъде се доставят перата и да сте сигурни, че те са страничен продукт от индустрията за птици (най-често пуйки или щрауси). А ето и няколко стилни идеи как да носите подобна рокля.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама