Звездите, които облякоха булчински вместо официални рокли на червения килим


Звездите, които облякоха булчински вместо официални рокли на червения килим
Снимка: Getty Images

Кралица Виктория наложи белите рокли като булчински, но все по-често тази традиция се мести от олтара до балната зала. Затова днес ще ви представим малка компилация от знаменитости, които не се страхуват да излязат от нормата и с гордост носят красиви булчински рокли на червения килим.

4 СТИЛНИ НАЧИНА КАК ДА НОСИТЕ ЧИЗМИ

1. Лейди Гага

Белите булчински рокли са били спътници на тази страхотна дива безброй пъти - от наградите Оскар до филмовия фестивал в Кан. Винаги им придава своя специален щрих а ла Гага.

2. Ел Фанинг

За церемонията по закриването на филмовия фестивал в Кан 2019 американската актриса реши да облече истинска сватбена рокля от колекцията Celebration на дизайнера Reem Acra.

3. Приянка Чопра

За филмовия фестивал в Кан 2019 Приянка избра модел от булчинската линия на дизайнера Georges Hobeika. Роклята от тюл се съчетаваше идеално с белия костюм на съпруга ѝ Ник Джонас.

4. Кийра Найтли

Английската актриса е била виждана в булчински рокли доста често, но малцина знаят, че нейната собствена сватбена рокля е проектирана от Карл Лагерфелд и използвана повторно на безброй червени килими. Тя дебютира публично с нея през 2008 година по време на наградите Bafta, пет години преди да я облече на сватбата си. Актрисата заяви, че ще се омъжи с нея, за да бъде нейното „нещо старо“.

5. Уинона Райдър

Актрисата от Stranger Things носеше бяла рокля от булчинската колекция на Alberta Ferretti през 2011 година.

6. Лили Колинс

Звездата от “Емили в Париж” често е обличала официални рокли в булчински стил, но за Met Gala 2019 тя избра модел с дълъг шлейф, с който отдаде почит на визията на актрисата Присила Пресли в сватбения ѝ ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама