4 холивудски тенденции при прическите за зима 2023/2024 (СНИМКИ)


4 холивудски тенденции при прическите за зима 2023/2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Докато зимата вече ни кара да залагаме на пухкави палта и ботуши, новият сезон също ни дава възможност да променим положението с косата си. Независимо дали търсите нова прическа за предстоящото си коледно парти, или сте готови най-накрая да опитате нещо по-смело, ние сме тук, за да ви помогнем с най-готините зимни тенденции при прическите за зимния сезон!

Малък боб

Ето идеален начин да отрежете няколко сантиметра и да добавите малко обем към спелсканата от шапки коса. Този боб има права линия, което помага да се създаде по-впечатляващ ефект за хора с фина или тънка коса. Това ще придаде повече обем, защото краищата не са изрязани под ъгъл.

Вижте още: "Недостъпен грим": Хитовият бюти тренд на TikTok (ВИДЕО)

Плетена конска опашка

Предвиждаме, че сплетената конска опашка ще бъде хит на всички празнични партита тази година. Освен това, както знаете, косата е суха и крехка през зимата, а тази прическа ще запази вашите кичури здрави и ще предотврати ужасяващата зимно наелектризиране.

Микси

„Миксито“ беше прическата на 2022 г. и продължава да бъде горещ стил тази зима! Горната част обикновено се подстригва късо като пикси, докато гърбът остава дълъг и разрошен като мулет.

Пригладен кок

През септември прическата на София Ричи стана хит с нейния „мързелив кок за момичета“ и експертите казват, че загладеният кок ще остане тук и тази зима. Лесно е и може да се носи за различни поводи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама