4 тенденции при прическите за зима 2023 (СНИМКИ)


4 тенденции при прическите за зима 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Есента и пролетта могат да получават цялата слава, когато става въпрос за преоткриване на красотата, но няма причина зимата да стои „на студено“. Всъщност, благодарение на смекчената влажност, това е идеалното време да се отървете от скучните прически и да опитате някоя от най-големите зимни тенденции. Ако търсите свежа прическа или неочакван аксесоар, с който да експериментирате през празничния сезон, ние сме събрали най-добрите зимни тенденции, от които да избирате!

Вижте още: 4 тенденции при грима, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)

Шаг

А ла Мег Райън: Тази прическа, популярна през 80-те и началото на 90-те, е в тенденция през последните няколко години и става все по-популярна. Ако искате да направите голяма промяна в косата си, помислете за шаг.

Забулена красота

Какво е общото между Джулия Фокс, Ники Минаж и Кейт Бекинсейл? Всички те наскоро носеха воали - през една и съща седмица. Тенденцията беше забелязана и на модния подиум - в колекциите на Zuhair Murad и Giambattista Valli Haute Couture.

Ленти за глава

Момичешките панделки превзеха есенната мода и тенденцията ще се задържи за известно време. Определено ни допада идеята за празничния сезон - нищо не казва "Аз съм подаръкът!" по-добре от панделка.

Плетени конски опашки

На Седмиците на модата видяхме високи, стегнати опашки в здрави плитки. Лесна за пресъздаване визия, но с доза допълнителна драма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама