Как да носите овърсайз ризи тази есен (СНИМКИ)


Как да носите овърсайз ризи тази есен (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Големите ризи превзеха модния свят и никога не сме били по-щастливи. В края на краищата, не всеки ден модната тенденция изглежда точно толкова добре, колкото и се усеща. Но независимо дали посягате към тениска със забавни графики или класическа бяла риза с копчета, една голяма овърсайз риза е перфектната комбинация от комфорт и стил. Днес ще ви дадем няколко съвета как да уцелите тънката граница между „умния“ овърсайз, който изглежда умишлен, срещу откровено небрежния стайлинг, който определено не работи във ваша ползва.

Вижте още: 5 модни находки, в които да инвестирате тази есен

Започнете просто

Моно овърсайз комплект ще подчертае свободното ви излъчване. Завършете визията с подходящи обувки на ток или помислете за нещо по-неочаквано като каубойски ботуши. Това е лесно облекло, което прави изявление.

Завържете на възел

Овърсайз тениска или риза, вързана в изрязан топ, наистина може да освежи всеки стил. А когато се носи с дълга пола или панталон с висока талия, може да прегърне извивките ви по начин, който бихте очаквали само от рокля по тялото.

В ученически стил

Ако търсите модерен начин да носите основната овърсайз риза, заложете на структурирана или плетена жилетка и я наслоете отгоре, за да получите така актуалния “Prep school style”. Добавянето на вратовръзка не е задължително, но при всички положения ще се докоснете до леката академична естетика.

Стилизирайте

Носенето на овърсайз риза като рокля е нещо, с което може да сте запознати, ако сте израснали с по-големи братя и сестри. Тази напълно модерна актуализация на тенденцията включва пристягане на огромна тениска на талията с помощта на корсет. Има толкова много начини да направите това да изглежда по ваш вкус!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама