Рокли-ризи: Новата любима дреха


Рокли-ризи: Новата любима дреха
Снимка: alessa.bg

Някои дрехи заслужават специално отношение. Те не са като останалите и с право са определени като “топ тренд”. За тях се говори, че са едно напълно ново заглавие в света на модата, където всяка година се добавят все по-великолепни фешън попълнения. И да, става дума за роклите-ризи, които, според създателите на моден бранд Alessa, ще се хит на пазара много още дълго време.

Какво прави роклите-ризи толкова актуални?

Преди да купим някоя дреха, искаме да се уверим, че тя ни подхожда, че подхожда и на ежедневието ни. След като уточним нейното приложение, идва ред да вникнем и в детайлите, да насочим фокус към предимствата и минусите на конкретното облекло. Ако става дума за рокля-риза, тук можем да говорим само и единствено за ползи. Какви ще бъдат те за нас в моден план и защо тази дреха набира все по-голяма популярност – ето ги и отговорите:

- Тя е секси, много секси… Нейният дизайн подчертава женските форми и разкрива техния потенциал, без обаче да стои вулгарно;

- Подхожда на всички жени и е много удобна. Без значение дали носите S размер или сте дама с по-пищни форми, роклята-риза е дрехата, която ще искате да носите винаги. Те е удобна, подходяща е за всеки ден, но би се вписала добре и към дрескода на някое по-елегантно събитие или парти;

- Предлага се в разнообразни дизайни и десени, което е равносилно на свобода. Има дълги и по-къси модели, такива с колан и с права кройка, дънкови, от сатениран текстил и т.н.;

- Комбинира се с кожени клинове, дънкови панталонки, чизми, спортни обувки и изобщо с почти всичко, за каквото можете да се сетите.

С някои видове дрехи просто няма как да сгрешим. Те са ни винаги необходими, което ги прави задължителна находка, без която визията ни никога не би била същата.

С какви дизайни можем да ги открием?

Дрехи като роклите-ризи са уникално решение за есента и пролетта, когато искаме да сме цветни, да сме изпълнени с добро настроение, но освен това да не се лишаваме от задължителното за нас удобство през деня. От дизайнерска гледна точка, те могат да се открият във всевъзможни разновидности, като например: къси и дълги, едноцветни и с принт, дънкови и кожени, с разкроени ръкави и долна част, с вталена кройка, с права кройка и т.н.

Подходящи ли са за ежедневието?

Роклите-ризи са закачливи, те са едновременно секси и удобни, стилни и подходящи за ежедневието в града. Предлагат се в разнообразни принтове, цветове и материи, и могат да се комбинират с всякакви аксесоари. Те са част от най-актуалните тенденции при дамските дрехи, които тази есен ще виждаме на витрините на всички магазини за облекло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама