Как да носим дрехи в шоколадови и карамелени нюанси?


Как да носим дрехи в шоколадови и карамелени нюанси?

Перфектните дрехи могат и да не изглеждат толкова добре, ако не се съчетават цветово по подходящ начин. Ето защо днес ще обърнем внимание на един доста противоречив и често пренебрегван от дамите цвят – шоколадово кафяво. А какво ще кажете за неговия „братовчед” - топлият карамел? Ако на пръв поглед тези цветове ви се струват неприложими, освен при обувките и чантите, сега ще ви докажем, че можете да разчитате на тях както за дадено мероприятие, така и в ежедневието.

На официално събитие

Много дами залагат предимно на черно или червено, що се отнася до вечерните тоалети. За щастие, и шоколадовите нюанси, и карамелените оттенъци, могат да изглеждат повече от невероятно на такъв тип рокля. Ева Мендес определено е от заклетите фенове на тези топли цветове, като почти винаги ги комбинира със златни бижута и аксесоари в нюд гамата.

Дълбоко деколте + карамел = сексапил

Тази привлекателна версия на деколте, което уж срамежливо прикрива полу- откритата дамска гръд бързо стана популярна сред дамите, след като сестрите Кардашиян-Дженър започнаха да я носят. Все по-често обаче можем да видим Ким, която комбинира актуалната тенденция с рокли в карамелени или бронзови нюанси. Друг изкусителен вариант е къса рокля в нежния цвят, с подчертана талия със златни елементи.

Кафява кожена пола и бяла риза

Това си е направо вечна комбинация от цветове. Всъщност, ако не сте опитвали, бихте се изумили колко добре стоят двата цвята по тялото. Виждали сте го на картинки, но на живо е още по-добре. Оливия Палермо и Мили Макинтош са заложили на топлите шоколадови нюанси, макар и с коренно различни модели поли.

Вкусен карамел и кобалтово синьо

Това е една наистина страхотна цветова комбинация за дамите, които не се страхуват да експериментират. Кобалтовото синьо „отваря” и освежава тоалета и е особено подходящ нюанс за топлите летни месеци. От друга страна, и изкушаващият карамел, и стилният шоколад са земни тонове, които ще придадат доза сериозност на целия аутфит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама