4 тенденции при грима, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)


4 тенденции при грима, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Има какво да обичате в зимата: празничния сезон, сладките палта и снежните дни, ако имате повече късмет. Друг плюс? Не се потим и гримът е непокътнат с часове, така че определено зимата е най-добрият сезон за тестване на нови бюти тенденции. Ето някои от най-красивите и вълнуващи трендове в грима, които да опитате за зимата на 2023.

Вижте още: 6 индонезийски тайни за красота, които забавят стареенето

Тиквени подправки

Направете транзит от есенната тенденция за лате грим към зимата с малко по-топли канелени нюанси, както на ревюто на Burberry за пролет 2024 г. А за по-нерешителните, тенденцията може да се носи върху очите, бузите и устните.

Основни метали

Какво биха били празниците без нещо лъскаво? Няма да сгрешите, ако изберете металическо око или екстра блестящ хайлайтър.

Руж а ла „обрулени от вятъра“

Това дълбоко зачервяване, което получавате в много студени дни, вече е одобрено в бюти тенденциите. Шоуто на Kim Shui за пролет 2024 включва модели с руж до слепоочията – помислете си, че снежният ден се среща с 80-те.

Двойна очна линия

Плътната черна очна линия никога няма да ви предаде, така че защо не удвоите, подобно на моделите на Giambattista Valli за есен/зима 2023-24? Начертайте обикновено котешко око на горния клепач, след което просто създайте успоредна линия отдолу.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама