Loewe взриви модния свят със сюрреалистични цветя за есен/зима ’23 (СНИМКИ)


Loewe взриви модния свят със сюрреалистични цветя за есен/зима ’23 (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Знаете ли, че две седмици преди Loewe да покаже своята колекция в Париж, Зендая позира в рокля от колекцията, разпалвайки социалните медии? Стоейки под душа, с мокра коса, пригладена назад, певицата носеше бяла копринена рокля с цепка на бедрото и преди всичко - с гигантски бяло-зелен антуриум в центъра.

Новата колекция на Dior: Бродерии и коприна с дух на Индия

Ако Зендая носи определен модел на някоя марка, това е чест за дадения бранд. Но ако го хареса толкова много, че го носи още преди колекцията да бъде пусната? Може би не е изненадващо, че всички чакахме с нетърпение тази колекция - антуриумите от колекцията на Loewe, създадена от творческия директор на къщата Джонатан Андерсън, са навсякъде – по вратовете, реверите и бюстиетата.

Самата колекция е сюрреалистична и странна – красива на пръв поглед, но и повече от това. Антуриумите на Loewe изследват еротиката на природата и границата между реалното и нереалното. Цветята, със своя странен структурен силует, изглеждат почти прекалени за разлика от други цветя.

Адвоа Абуа носеше личния си фаворит от колекцията на партито след Оскарите на Vanity Fair: бяла, развяваща се рокля с двойни антуриуми като бюстие, закачливи и луксозни. На ревюто за есен/зима '23/'24 на Loewe, Емили Ратайковски носеше едно от бюстиетата от антуриум, огромен и разцъфнал, съчетано с напуснати черни панталони.

И още по-наскоро Дакота Фанинг носеше червена рокля на марката със стъбло на цвете, което се извиваше над врата и завършваше над гърдите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама