Тенденциите на 2024: Овърсайз костюм (СНИМКИ)


Тенденциите на 2024: Овърсайз костюм (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Класическите костюми винаги са излъчвали добре обмислена увереност, която естествено подхожда на визия от 9 до 5, но може и да бъде изискана опция, когато се съчетае с правилните обувки и аксесоари. През последните сезони дизайнерите предпочитат костюмите с широка кройка, което добавя спокоен елемент към тези „полирани“ модели. Ключът към носенето е да съчетаете широк, голям блейзър с подходящи панталони с широки крачоли. Омекотете острите кройки с ретро кожени маратонки за външен вид, който е идеален за работа.

Вижте още: Тенденциите на 2024: Металически чанти (СНИМКИ)

Когато се обличате за вечери извън работно време и обяди през уикенда, индивидуалните части на костюма осигуряват лесен начин за постигане на минималистична елегантност, с помощта на класическа риза или пък стилна дамска чанта.

За събития на открито и вечери с приятели, канализирайте своята вътрешна Ани Хол с готина жилетка. Идеална за по-топло време, тя притежава блясъка на сакото в силует без ръкави. Ако предпочитате парчета с по-богати нюанси, помислете за блейзър, вдъхновен от 70-те.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама