Стил срещу мода: 5 неща, които заможните жени никога не носят


Стил срещу мода: 5 неща, които заможните жени никога не носят
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно сте чували, че "модата се купува, но стилът се притежава". Какво означава това? Колекциите и тенденциите идват толкова бързо, колкото и си тръгват от сърцата и гардеробите ни, но стилните дрехи са вечни. А това са нещата, които заможните жени никога не обличат. 

Евтини материали

Богатата жена има усет към качеството. Тя се пази от дрехи, изработени от евтини материали, като синтетични материи или нискокачествени кожи. Предпочитанията ѝ са насочени към разкошни материи като коприна, кашмир и фина кожа. Докосването и усещането от луксозните материали са това, което тя търси, за да издигне нивото на своите дрехи.

Вижте още: Стилни правила за празнично обличане от кралското семейство

Лога и явно брандиране

Макар че някои хора свързват статута си с изпъкващи лога и брандове, богатата жена предпочита по-изтънчен подход. Тя избягва дрехите, украсени с прекалено големи лога, като предпочита сдържаната елегантност пред явните демонстрации на богатство. Нейният стил е неподвластен на времето, като се фокусира върху качествената изработка и безупречната кройка, а не върху показните лога.

Прекалено открити тоалети

Въпреки че богатата жена оценява модните тенденции, тя цени преди всичко елегантността и класата. Тя се пази от прекалено открити тоалети, които могат да компрометират нейния изискан имидж. Тя предпочита изискани ансамбли, които подчертават най-добрите ѝ черти, като същевременно поддържат атмосфера на изтънченост и грация.

Гардеробът на богатата жена е отражение на нейния изискан вкус и изискан начин на живот. Нейният моден избор се характеризира с автентичност, качество и непреходност. 

Вижте още: 4 начина да носите кожени панталони със стил през зима 2024

Прекомерни аксесоари

Изтънчеността е ключова за аксесоарите на богатата жена. Тя избягва невзрачни, прекалено големи бижута или аксесоари, които изискват внимание. Вместо това тя избира елегантни, добре изработени елементи, които допълват облеклото ѝ с изящество и финес. Аксесоарите й са внимателно подбрани, за да подчертаят цялостната й визия, а не да я загрозяват.

Хитови тенденции

Да, звучи странно на пръв поглед, но модните тенденции всъщност се създават и налагат за конфекциите, които гонят продадено количество, и потребителите от "среден клас". Повечето луксозни брандове залагат на характерния си стил, добавяйки нови цветове и модели, без да променят генерално кройките. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама