Стилни правила за празнично обличане от кралското семейство


Стилни правила за празнично обличане от кралското семейство
Снимка: Getty Images

Черешово червено, тартан и достатъчно блясък, за да озари всяка стая – празничното облекло в стил британското кралско семейство е много празнично, официално и забавно. Но това, че нямате покана да пиете шампанско в Бъкингамския дворец, не означава, че не можете да взаимствате коледния стил на кралските особи в собствения си гардероб този сезон. Ето няколко кралски празнични правила за обличане, които да следвате.

1. Дългото палто е задължително

Кралската традиция? Коледа в Сандрингам. Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и много други кралски особи винаги избират палто с дължина до коляното. Ключът е да изберете модел с открояващ се детайл. Например, в случая на Маркъл, нейният стил е неутрален и изчистен, но избира модели с фини ръбове по ръкавите.

2. Не подценявайте ефекта на брошката

Когато брошките са върху палто или сако, те наистина помагат на празничното облекло да изпъкне. Все още можете да носите други бижута, но се опитайте да се придържате към елементи, които не претоварват, така че брошката да остане централната част на визията ви. Бонус точки, ако избраната от вас брошка е наследство или най-малкото има история зад нея.

Вижте още: 4 начина да носите кожени панталони със стил през зима 2024

3. Рустик пуловер е най-безопасният вариант

Уютният рустик стил е друга лесна и кралско вдъхновена празнична естетика, която обаче не изисква големи коледни планове, за да се осъществи. Интересен факт е, че поло моделът с фигурални елементи беше популяризиран от самите кралски особи през 1920 г.

4. За празнично настроение – панделка!

Панделки в косите ви, панделки върху дрехите ви – това е детайл, който е в тенденция и също така не се ограничава само до празничния сезон. В случая с Кейт, тя е известна с това, че ги интегрира безпроблемно в облеклото си.

5. Мислете отвъд традиционната палитра

Известно е, че принцеса Даяна винаги е следвала собствения си кралски правилник - както когато заложи на жълто каре на коледна сутрешна разходка. Не се страхувайте да носите това, което обичате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама