Хитър трик, с който Кейт Мидълтън изглежда перфектно на снимки (ВИДЕО)


Хитър трик, с който Кейт Мидълтън изглежда перфектно на снимки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Британската стилистка и експертка по кралското семейство, Миранда Холдър, разкри тайната на Уелската принцеса Кейт как да изглежда перфектно на снимка. Съответната публикация се появи на нейната страница в TikTok.

Според блогърката Кейт Мидълтън е преминала обучение за работа с медиите и е научила една техника за позиране пред камерата. „Тя беше научена да държи брадичката си успоредна на земята. Тя не я накланя нагоре или надолу, което гарантира, че снимките винаги изглеждат прекрасни,” обясни Холдър.

Вижте още: Дженифър Анистън се съблече по бельо на 54 (ВИДЕО + СНИМКИ)

Абонатите от своя страна потвърдиха, че кралската особа изглежда страхотно на всички снимки. „Почти съм сигурен, че ако опитах трика с линията на челюстта, пак нямаше да изглеждам като тази невероятна дама“, „Но тя също има екип от фризьори, гримьор, време и пари, за да влезе във форма и също личен треньор и готвач, достъп до много спа центрове, процедури за лице. Всичко това са неограничени пари“, отбелязаха те.

През юни Миранда Холдър разкри начина на Меган Маркъл да изглежда по-слаба в почти всяко облекло. Миранда каза, че херцогинята навива ръкавите на ризи, блузи и други дрехи, която я правеше да изглежда визуално по-слаба. Като потвърждение авторката на видеото приложи много снимки на съпругата на принц Хари, на които тя позира със запретнати ръкави.

@themirandaholder Try it and see! #katemiddleton #katemiddletonstyle #personalstylistonline #fashionover40 ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама