Родителите на Кейт Мидълтън фалираха


Родителите на Кейт Мидълтън фалираха
Снимка: Getty Images/Guliver

От край време се знае, че принцеса Кейт Мидълтън произлиза от доста заможно и успешно семейство. Оказва се обаче, че фирмата Party Pieces, която е собственост на родители на Кейт Мидълтън, Каръл и Майкъл Мидълтън, официално банкрутира, след като дълго време изпитваше финансови затруднения. Според кредитори, фирмата дължи приблизително 2,6 милиона паунда.

Дженифър Кулидж: Много съм незряла, затова нямам деца (СНИМКА)

Party Pieces Holding се занимава с продажба на парти аксесоари и е основана в Уелс през 1987 г. Първоначално компанията е успешна и финансира образованието на Кейт, Пипа и Джеймс Мидълтън в колежа на Марлборо. Семейството дори успява да закупи голяма къща на стойност 4,7 милиона паунда, пише Marca.

Постепенно обаче фирмата започва да трупа задължения и да тегли кредити от банкови институции (включително и за възстановяване на бизнеса след пандемията от COVID-19), както и от други кредитори. Според финансови експерти най-вероятно никоя институция няма да си получи парите обратно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама