Tubing спирала: Защо е хит в TikTok и какво я отличава (ВИДЕО)


Tubing спирала: Защо е хит в TikTok и какво я отличава (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

Ако намерим спирала, която не се размазва и не се лющи, значи сме ударили джакпота! А ако е достатъчно водоустойчива, за да преживее тъжна сцена на филм, но не твърде упорита за махане? Това звучи още по-добре! Вече започваме да придобиваме представа какво е Tubing спирала...

Какво е tubing спирала?

Tubing спиралата съдържа полимери, които обвиват всяка отделна мигла и я покриват с пигмент. Известно е, че удължава и дефинира миглите, като същевременно издържа цял ден без лющене. Получава името си от процеса на чистене, защото излиза в малки „тръбички“, когато я махате.

Вижте още: Слуз от охлюви - бюти феномен, но работи ли?

Какви са ползите от използването на такава спирала?

Според гримьорите спиралата е устойчива на размазване, което е чудесно за всеки с чувствителни очи. Тъй като тръбичките се свързват с миглите, е по-малко вероятно спиралата да се разтече или да се рони на малки снежинки. Това е отличен избор, ако пътувате до по-влажен климат. Продуктът също е идеален за повдигане и дефиниране на вашите мигли заради отделните „тръбички“.

Вижте още: Микроблейдинг или пудра ефект: Кое е по-доброто и как да изберете

Но това, което наистина отличава tubing спиралата ор другите на пазара, е процесът на премахване. Необходима е само топла вода, така че има по-малко дърпане и триене.

@marinabarnoo Replying to @sophieziah i hope this helps !! #fyp #tubingmascara #mascara ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Каква е разликата между tubing и обикновена спирала?

Разликите се свеждат до формулата и начина, по който се отстраняват. Ето какво трябва да знаете:

Формула: Обикновените спирали са направени от восък, силикон или пигменти на маслена основа, които покриват миглите. Tubing спиралите са направени от водоразтворими полимери, които образуват „тръбичка“ около всяка мигла, откъдето идва и името.

Процес на премахване: Tubing спиралата се трие по-лесно и не изсушава кожата. Някои обикновени спирали (особено водоустойчивите) може да изискват малко повече търкане, което може да бъде твърде грубо за тези с чувствителна кожа.

Съставки: Ако искате да пробвате tubing спирала, вижте етикета и търсете съставки като пропандиол, диметикон, полисилиций-11, глицерил стеарат и цера алба.

@sydnerellaxd I look so ugly but like WHAT?! My nighttime routine just got 10x easier #hack #tubingmascara ♬ original sound - Syd Brow

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама