Забравете тези прически, състаряват с 10 години (СНИМКИ)


Забравете тези прически, състаряват с 10 години (СНИМКИ)
Снимка: Istock

Косата често е едно от първите неща, които разкриват възрастта ни. Цветът не е единственото нещо, което добавя или намалява годините ни. 

Вижте още: 6 изпитани тайни за сияйна кожа от Роузи Хънтингтън-Уайтли

Неподходящата прическа може да състари някого за миг, твърдят експерти. Така че стойте далеч от стегнатите къдрици и кокове.

Тези 3  прически добавят повече години, отколкото искате:

1. Кок и къдрици

Единственото изключение може да бъде елегантен нисък кок със средна част, който в момента е много модерен и може да се комбинира с по-силен грим и елегантно облекло.

Преминете към разхлабени или разхвърляни кокове и заменете къдриците с фини вълни, за да можете все още да изглеждате елегантно по закачлив, младежки начин.

2. Къси, кръгли прически

В момента късата коса е на мода, но внимавайте. Според експерти има някои по-къси стилове, които могат да ви накарат да изглеждате по-стари. Това включва прическа тип боб с една дължина, изключително бухнали, кръгли прически и тежки изрязвания.

Вижте още: Йога за лице, с която ще подмладите кожата си

3. Твърде дълга коса

Блестящата права коса със среден път има силата да впечатлява, където и да отидете. Но ако естествената ви коса не е в отлично състояние, една изключително дълга, скучна прическа би имала обратния ефект.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама