4 есенни тенденции при домашния декор, в които ще се влюбите (СНИМКИ)


4 есенни тенденции при домашния декор, в които ще се влюбите (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Официално е - сезонът на уютните пуловери, пикантните крем супи и цветни тикви е пред нас. Това означава, че е време да преобразите дома си с най-доброто за сезона и да добавите малко есенна магия. Тенденциите, които сме подбрали днес, ще ви насърчат да развихрите творческите си наклонности и да опитате нещо, което се отклонява от типичните декорации.

Вижте още: Какви култури да засеете през октомври в градината

1. Различни текстури

Изградете дълбочина с вашия есенен декор чрез различни тонове и текстури заедно. Наслояването на текстури като огледала, плетени кошници и килими с богати, топли тонове и уютни елементи като свещи и лампи отново е в тенденция за този сезон.

2. Тъмни, приглушени тонове

Тръгнете по мрачния път, като вдъхнете на пространството си богати и мистериозни тонове, като слива, наситено червено, въглен и дори черно. Честно казано, наистина обичаме концепцията за занижено сезонно декориране! Преминавайки към тъмни и приглушени аксесоари, можете да превърнете вашето пространство в есенна мечта.

3. Драматични аранжировки с цветя

Добавете мигновен "уау" момент към дома си тази есен с драматична и неочаквана цветна аранжировка в мастилени цветове. Например, черни далии, лилави лешникови листа, кървавочервена декоративна трева и лилав артишок. Също така помислете за червени или черни рози, черни кали и изсушени цветя от семена на лотос.

4. Нюанси с аромат на подправки

Една есенна тенденция за декориране на дома, която обичаме в момента, е комбинацията от топли, вдъхновени от подправките нюанси, като медно, златисто, кафяво, кайсиево и бордо. Можете също така да ги включите по много начини, включително удобни подложки за маса, възглавници и дори цветя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама