Домът на Дакота Джонсън, който преплита бохемски шик и номадски лайфстайл (СНИМКИ + ВИДЕО)


Домът на Дакота Джонсън, който преплита бохемски шик и номадски лайфстайл (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Дакота Джонсън, позната също като Анастейша от "50 нюанса сиво", живее в прекрасна къща в Лос Анджелис заедно със своята половинка Крис Мартин. Тя отвори вратите на новия си дом, за да могат феновете да надзърнат в най-личното ѝ пространство.

„Това е входната врата“, казва драматично актрисата, докато посреща екипа на Architectural Digest в дома си в Лос Анджелис. „И това също“, казва тя, отваряйки същата входна врата до първата. „И това!“, възкликва на третата. Фактът, че цяла стена на хола ѝ е поредица от огромни входни врати, е само една от уникалните странности, които привлекли Джонсън към тази модерна къща от средата на века, заровена в дърветата на сънлива задънена улица.

Вижте още: Кожен диван: Как да го почистите сами в 4 лесни стъпки

Къщата е построена от архитекта Карл Мастън, а Джонсън купила резиденцията преди четири години. Това била едва втората къща, която нейният брокер ѝ показал.

„Веднага бях привлечена от това колко е изчистено, но и уютно. Мислех си, че никога няма да искам да продам това място.“

Като дете Джонсън се е радвала на „циганския начин на живот“. Тя признава, че едно от нещата, които искала да направи със заплатата си от трилогията „Петдесет нюанса сиво“, било да си купи място, където да пусне корени.

„Мислех, че би било здравословно да имам база. И най-малкото да знам, че всички мои неща са там, за разлика от разпръснати на 10 места. А аз имам много вещи, може би вече имам голям живот, макара да съм самов началото на 30-те.“

По дизайн на Луиза Пиърс и Емили Уорд от Pierce & Ward, интериорът на къщата изобразява същността на Дакота Джонсън – номадски и бохемски живот, изцяло отдаден на спомени и артистични прояви.

Модерният интериорен дизайн от средата на века на къщата на Дакота Джонсън в Лос Анджелис има стегната цветова палитра – хипнотичното кафяво дърво се съчетава с бохо нюанс на зелено и чувствени енергийни червени и оранжеви предмети.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама