На гости в имението на София Вергара, което прилича на дворец (ВИДЕО)


На гости в имението на София Вергара, което прилича на дворец (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

София Вергара определено не пести думи за красотата на нейното дворцово имение в Бевърли Парк! „Имаше арки и колони. Чувствах се като замък в Трансилвания“, спомня си актрисата-продуцент, която в момента играе срещу тип като колумбийската кралица на кокаина Гризелда Бланко в сериала на Netflix Griselda.

Разбира се, при ремонта на имението е имало няколко предизвикателства. Въпреки обемните стаи и високите тавани, Вергара искала къщата да се чувства „домашна, уютна и комфортна - място, където хората биха искали да идват с удоволствие и да се отпуснат. Освен това съществуващата архитектура от 90-те години на миналия век не отговаря точно на моята визия за „къща с история и текстура, добре поддържана къща“, казва Вергара.

Вижте още: Блясък, но не съвсем: Автентичната ферма на Аманда Сейфрид (СНИМКИ)

Структурата може да не е била нова, но със сигурност не е и била стара по начина, по който си е представяла София. За щастие, Instagram довел Вергара до идеалния сътрудник за нейната мисия за трансформация. След като отдавна е следила работата на Охара Дейвис-Гаетано, Вергара просто се обадила на дизайнерката.

„Обадих ѝ се, веднага си „кликнахме“ и се влюбих в идеите ѝ. Когато ѝ подадох моята папка с вдъхновение, снимки, които бях харесала от интернет, разбрах, че повечето изображения са нейни.“

Дейвис-Гаетано и Вергара напълнили къщата с широк набор от континентални антики от Швеция, Испания, Франция и Италия. Просторната всекидневна, например, е с френска варовикова камина от 18-ти век и блед персийски килим от Табриз, докато чифт силно издълбани, позлатени барокови кресла лежат под лиричен италиански полилей от 19-ти век.

„Не се страхувам да харча пари, но те трябва да са за нещо практично, а не просто за неща, които са там, за да изглеждат добре. Не исках мебели, които са толкова ценни, че хората да се страхуват да ги използват и да им се наслаждават“, казва Вергара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама