Габриела от "Ергенът": Срещнах приятеля си седмица преди да заминем на снимки (ВИДЕО)


Габриела от "Ергенът": Срещнах приятеля си седмица преди да заминем на снимки (ВИДЕО)
Снимка: Ергенът/Facebook

Макар да излязоха безславно от „Ергенът“, двете сестри, Габриела и Памела, все още са тема номер 1 в социалните мрежи. Прави впечатление, че Габриела често обърква версиите си – понякога твърди, че е била инициатор на влизането в „Ергенът“, друг път, че Памела е искала да влезе, но тя не е могла да я остави сама. Каквато и да е истината, тя ще остане само между двете сестри, които сякаш няма да бъдат запомнени с добро. Ето какво сподели Габи в предаването „Преди обед“.

За влизането във формата

"Решението да се запишем стана спонтанно, беше и на двете. Когато видяхме Алек, и двете визуално го харесахме и решихме да направим този експеримент, за който споделих в един епизод. В реалността, когато хората знаят, че сме сестри, те директно не искат да ни опознаят. Когато си със сестра си, един мъж започва да избира. Когато си с приятелка – той е по-отворен.“

Вижте още: Жажда за слава: Участничка от „Ергенът“ е участвала в X Factor (ВИДЕО)

„Аз бях инициаторът на влизането. Алек е повече нейният тип мъж като визия. Знаех, че тя трябва да влезе, но не би го направила сама.“

За половинката ѝ в живота

„Когато бях на кастинг, аз нямах приятел. Това, което казвам, е истината. От 2021 г. съм нямала връзка. Но в действителност, впоследствие, малко преди нашето заминаваме, намерих човек, с който имах интерес, бях много объркана, защото оставаха 6 дни до полета. В крайна сметка, решавам да си го запазя за себе си."

Относно реакцията на Алек

"Със сигурност не му беше приятно. Но това е било мое решение, той трябваше да го уважи. В крайна сметка, аз не флиртувах, не взимам от вниманието на другите момичета."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама