Жажда за слава: Участничка от „Ергенът“ е участвала в X Factor (ВИДЕО)


Жажда за слава: Участничка от „Ергенът“ е участвала в X Factor (ВИДЕО)
Снимка: Ергенът/Facebook

Зрителите пред екрана са наясно, че голяма част от участничките в „Ергенът“ са в предаването не толкова, за да спечелят сърцето на Алек Младенов, а за слава. Дали това е случаят с Кристина Евтимова не се знае, но е факт, че тя от край време се опитва да намери своето място под светлината на прожекторите.

Вижте още: Ето кой е мъжът до Христиана от „Ергенът“ (СНИМКИ)

Макар сега да се бори за рози и индивидуални срещи, преди години Криси се е борила и за заветното “Да” в някогашното музикално предаване. Във видеото, заснето през далечната 2017 година, Кристина споделя, че това е четвъртият път, в който се пробва в шоуто. Тя вече била достигала до важния етап, в който извива глас пред менторите и публиката, но тогава Саня Армутлиева ѝ казала, че има още какво да работи, за да заслужи мястото си в предаването.

Коя е Кристина Евтимова?

Криси е от град Варна и от над 8 години е професионален гримьор, като избира за свой артистичен псевдоним „Gorgeous“. Определя себе си като дисциплиниран човек, а постоянството е нейната главна движеща сила. Криси е човек с изключително силна воля – никога не се отказва от безграничните си цели, за които работи ежедневно, и не отлага нищо за утрешния ден. Обожава професията си – за нея гримът не е просто работа, а изкуство, което тя, като един истински художник, твори по лицата на хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама