Габриела от „Ергенът“ призна от кога има приятел (ВИДЕО)


Габриела от „Ергенът“ призна от кога има приятел (ВИДЕО)
Снимка: Ергенът/Facebook

По време на вчерашния коктейл в "Ергенът" специалистката по маркетинг Габриела направи неочаквано признание, което бе провокирано от нападките на Виктория, че извън стените на имението тя има сериозна връзка с футболист, когото тя познава.

„Искам да споделя нещо. Това ще е монолог! Няма да отговарям на въпроси след това. Аз имам приятел.“, откровена бе Габриела пред останалите момичета. Тя влезе в имението със сестра си Памела, но Алек и останалите момичета разбраха за роднинската им връзка едва сега. „Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше как да я оставя. Направих го заради нея. Тя дойде с отворено сърце тук. Искаше моята подкрепа“, поясни бившата състезателка по плуване.

Вижте още: Ще познаете ли Памела от „Ергенът“ преди силикона и напомпаните устни? (СНИМКИ)

Признанието на Габриела, че е обвързана, породи възмущение както у останалите претендентки, така и у самия Алек: „Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек!“. Последните му думи към Габриела и просълзилата се Памела бяха: „Благодаря ви много за искреността!“, след което двете бяха отпратени лично от него, без обичайната Церемония на Розата.

В подкаста на Наум Шопов „След Церемонията“ Габриела признава, че е срещнала своята половинка във времето между кастинга и влизането в „Ергенът“.

Ето какво каза Габриела

„Ами да, моят живот е такъв – много неща се случват без да предполага кожа ще стане, не съм очаквала да си намеря приятел в този период, но в случая си намерих и реших да подкрепя Пами. Исках и тя да намери своя партньор.“

Вижте още: Ето как е изглеждала Надежда от „Ергенът“ преди корекциите и какво работи (ВИДЕО + СНИМКА)

Говори се, че въпросният приятел на Габи е френският футболист на "Лудогорец" - Оливие Вердон. Запознати с отношенията им, твърдят, че именно Оливие е човекът, спонсорирал и помогнал за създаването на новооткритият салон за красота на сестрите.

Думите на Памела след излизането

"Не съжалявам за това, което изпитахме тук. Открих доста нови неща и за себе си. Оставам с хубавите емоции, абстрахирам се от негативните. Казах на Алек, че се надявам да ни прости. Това, което аз направих, за едни ще бъде лъжа. Зависи от гледната точка. За мен това бе благородна лъжа“, заяви Габриела. „Аз реално не съм го излъгала за нищо. Не искам да си тръгвам от тук. Не знаех, че това ще ми бъде последният разговор с него. Иначе щях да добавя доста други неща. Реално той се сбогува с Габи, а с мен – не“, сподели разстроена Памела.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама